format atarken pc kilitleniyor YARDIM

beyko5

New member
Reaction score
0
pc format atmaya çalıştığımda ön yükleme yapıyor daha sonra pc rest start yaptığında windows logosu olduğu yerde donuyor pc şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürederim

Arkadasim donanimdan anliyorsan farkli bir islemci ile dene olmazsa ram kaldirmiyodur

dostum aynı hatayı bende yaşadım ANAKART arızalıydı bende sende de anakart sorunlu olabilir....

Kardeş donanımda hata var..bilmek imkansız herşeyi denemelisin..bazen mainbourdun bios una virüs giriyor.bazen harddiski silemiyorsun virüs devam ediyor..arkadaşların dediği gibi ram.işlemci sırayla denemelisin..

ram sorunu. eğer iki parça ramin varsa teker teker çıkarıp dene. bu şekilde sonuca ulaşacağına eminim.

EVET ARKADAŞLARIN DEDIGI GIBI DONANIM SORUNU OLABILIR ARASTIR.
ancak belkı sacma gelecek ama bırde farklı bır wındows xp cd sıyle denemenı onerırıım...

Sorun Donanımdan KaynakLanaßiLir.YanLız Biosunda da Sorun oLaßiLir.CD Rom iPTal eDerken FLoppyde Dene.Hepsini CD/DVD Yap boot1,boot2 yi Yaptığın Gißi FLoppyde Kapat!Sorunun ÇözüLeceğinden Eminim.ßana Msn Den uLa$aßiLirsin Her TürLü Teknik Yardım SağLarım Karde$. Dene ßi

Arkadaşım kalbosuz Klaye + mouse kullanıyorsan onda yapabilir bende olmuştu olmazsa kablolu bi klavye ile bi dene

arkadaşım ben biilgisayarcıyım bu olaya rastladım 100 de 100 işlemci değiştir geçmezse bilgisayar hayatını bırakırım.... Başıma çok geldi p4 işlemci vardı windows logosunun olduğu yerde takılıyordu herşeyi denedik olmadı en sonunda işlemciyi değiştik çalıştı 100%100 eminim işlemciden yaptı değiş gör

Geri