phalanx88
New member
- Reaction score
- 0
selam arkadaşlar benim format ile alakalı bir sorunum var. 1.5 ssenedir hp laptop kullanıyorum ve bu süre zarfında format çektiğim zamanlarda orjinal windows cd sini takıp güzel güzel atıyorduk formatımızı.fakat dün ilk defa bir sorunla karsılastım.ORJİNAL windows cd sini takıp format atmak istedim ama kısa bir süre sonra bir ms-dos penceresi ibi birşey açıldı ordan format.exe vs gbi şeyler çalışmaya başladı ki şöyle bi hata verdi:
Windows setup/winxpp/I386/winnt32.exe bulunamıyor. yada buna paralel birşeydi. aynı model bilgisaarı olan baska ardsımın kendi orjinal cd sini aldım yine aynı hatayı verdi. inlilizce kurmaya çaıştım yine hata verdi.:vur
en son bambaşka bir arkadaşımın torent den indirdiği cracklnmiş lisanssız inilizce windows cd yi taktım yükledim. :saskin
bu hatayı vermesinin nedeni ne idi? cd den kaynaklanmıyor eminim cunku 1. bnm cd hasarsız 2. arkadsımın ve bnm cd ler aynı zamanda bozulmus olamaz.
tahminlerinizi veya açıklamalarnız bekliyorum teşekkür
Windows setup/winxpp/I386/winnt32.exe bulunamıyor. yada buna paralel birşeydi. aynı model bilgisaarı olan baska ardsımın kendi orjinal cd sini aldım yine aynı hatayı verdi. inlilizce kurmaya çaıştım yine hata verdi.:vur
en son bambaşka bir arkadaşımın torent den indirdiği cracklnmiş lisanssız inilizce windows cd yi taktım yükledim. :saskin
bu hatayı vermesinin nedeni ne idi? cd den kaynaklanmıyor eminim cunku 1. bnm cd hasarsız 2. arkadsımın ve bnm cd ler aynı zamanda bozulmus olamaz.
tahminlerinizi veya açıklamalarnız bekliyorum teşekkür