format atıcamda bir kaç soru

acemihackr

New member
Reaction score
0
arkadaşlar pc ye format atıcam ve ilk defa atıcam format atmayıda iyice örendim yani bir sorun olucağını sanmıyorum ancak sp2 die bişiy var ve şu an bnm pc de yüklü ben format atınca o sp2 siliniyomu siliniyorsa yerine ne geliyor
2.sorum ise benm pc nin çoğu driveri yok sp2 otomatik tanıyo diyorlar sp2yi nerden bulcam :D

yani format atmayı biliyorum ancak çok profesyonelbir şekilde bilmiyorum bu sorularıma açıklık getirirseniz sevinirim

sizin için basit sorular olabilir ama benm için bir devrim :goz:

senin xp cd sinin içinde sp2 yüklü olabilir yani yeniden sp2 atmana gerek yok

xp driverlerı bulur ama bende pek fazla bilmiyorum bunu
yani senin xp cd sinin içinde sp2 varsa direk yüklenir sorun olmas:D:D

biraz daha açıklayıcı olurmusunuz korsan xp cd si alcam onna göre :D

hah korsan xp cdsini al sonra onun içinde sp2 varmı diye sor varsa bidaha sp2 kurmana gerek yok :D:D

orjinal yapmak istersen korsanı bu sitede aradığın sonuçlara varabilirsin:D

bide format atarken serial yani cd key istiyomuş onu yazmasam olurmu veya salasam

sonradan korsan bir şekilde orjinal yaparım zaten:D

yani korsan sp2 li türkçe xp cd si alcam 5 ytl ye :D bilgi için saol y.emre

sp2 yi bulup tekrar kuruyosun format atmak demek kulladıgın sürücüdeki tüm bilgileri silmek we windows u yenilemek demek :)

sende saol bak korsan alırsan cd key istemez senden hiçbişiy istemez tmm ama üstünde serialı varsa cdnin onu yazarsın başka sana sorun çıkartmaz:D

kullancağın cd yi aldıın yere veya kişiye sor sevice pack2 yüklümü bu cd ye die ama service pack her driveri tanımıyor... mesela ben Apple İPod u tanıtmak için çok uğraştım ama driveri olmadan olmadı ama ekran kartı anakart.. zannediyorumki bunları tanır otomatik

bide format atarken serial yani cd key istiyomuş onu yazmasam olurmu veya salasam

sonradan korsan bir şekilde orjinal yaparım zaten:D

korsan bile olsa bi cd key ister onuda cd nin üstüne fln yazmışlardı biüyük ihtimalle

arkadaşım sen bence herhangi bir windows xp cd si bul yükle. yani bildiğin gibi yükle. zaten sp3 çıktı. sp2 bile olsa microsoftun sitesinden güncelleyeceksin. fazla kafanı takma buna. iyi günler...

kardeşim şifreyi yazmazsan kuramazsın pc ye format şifre ile atılıyo şifre olmasa olmaz.
ben format attım servis pack 2 felan yüklemedim var yani

eger sifre vermedilerse xp'nin hangi versiyonu soyle ona gore sifre verelim,driverlari uretici sirketlerin sayfalarindan indirebilirsin,sp2'nin driver'lari tanimasina bisey demem tanir ama randiman alamazsin guncellerini yukle, birkac tavsiyem olacak,xp'yi baska yere, programlari baska yere ,depo vs. farkli bir bolum olustur xp ve programlar daha rahat calisir:victory:victory:victory
xp'ye 20GB...
programlar icin 15-20GB yeterde artar....( programlarin bulundugu yere oyunda kuracam dersen,25-30GB'in uzerine kuracagin oyunlar nekadar,mesela ortalama 40,bu kadar daha GB ekle)
diger kisim depo vs. olsun

Geri