Format öncesi Internet explorer Sık Kullanılanlar Menüsünü Yedekleme

rune

Os Doctor
Reaction score
0
Geçenlerde bir arkadaşım sordu. Aylarca surf yaptığı ve kendine göre keşfettiği siteleri her formatla kaybettiğinden yakınıyordu.

Internet Explorer Bookmark yedeklemek için explorer'in dosya menüsünden
''Al ve Ver'' seçeneğini kullanabilirsiniz. Formatlanmayacak bir yere bookmarkınızı yedekleyebilir ve daha sonra yine ''Al ve Ver'' seçeneği ile geri yükleyebilirsin.
Basit ama çok gerekli bişey diye düşündüm ve burda da bilmeyenler olma ihtimaline karşı yazdım.

tesekkurler.
bende daha kolay bi yontem soyleyeyım
C:\Documents and Settings\ Kullanıcı Adınız \Sık Kullanılanlar
burdakileri baska bi yere kopyalayın, yenı wındows yukledıkten sonra yıne aynı sekilde yapıstırın :)

m_y' Alıntı:
tesekkurler.
bende daha kolay bi yontem soyleyeyım
C:\Documents and Settings\ Kullanıcı Adınız \Sık Kullanılanlar
burdakileri baska bi yere kopyalayın, yenı wındows yukledıkten sonra yıne aynı sekilde yapıstırın :)

Daha kolay mı? :p Emin misin?

Mesele şu ki bununla uğraşma diye adamlar bir seçenek yerleştirmiş. Elbette ki birçok window kullanıcısı internet kısayollarının orada olduğunu bilir.

Bu bilenler için çok basit birşey ama burası bir forum ve paylaşan kişiler bence bilmeyenleri de düşünmeli. Neye...

sağolun beyler paylaşım için ben düşünüyom ne paylaşım die aklıma gelmi sizin nerden geliyo aklınıza a.q:D

rune' Alıntı:
Daha kolay mı? :p Emin misin?

Mesele şu ki bununla uğraşma diye adamlar bir seçenek yerleştirmiş. Elbette ki birçok window kullanıcısı internet kısayollarının orada olduğunu bilir.

Bu bilenler için çok basit birşey ama burası bir forum ve paylaşan kişiler bence bilmeyenleri de düşünmeli. Neye...

İyi ya arkadaşta bilmeyenlere bir şeylerin temel mantığından bahsediyor ve ipucu veriyor. Bilmeyenler oraya girdiklerinde verilen path'de başka neleri görebileceklerini öğreniyorlar.
Neden cevapları muhalefet olarak görüyorsunuz anlamıyorum.:mad:

İyi çalışmalar

samuray77' Alıntı:
İyi ya arkadaşta bilmeyenlere bir şeylerin temel mantığından bahsediyor ve ipucu veriyor. Bilmeyenler oraya girdiklerinde verilen path'de başka neleri görebileceklerini öğreniyorlar.
Neden cevapları muhalefet olarak görüyorsunuz anlamıyorum.:mad:

İyi çalışmalar

samuray mesajın tarihi : 11-12-2005, 08:01 PM

cok sağol valla formattan sonra bide bununla ugrasmaktan kurtuldum

saol birader işe yarar ikiside

Geri