Formatı ve Deepfrezeyi Tarihe Gömen Prg!.

zoece

New member
Reaction score
0

Format atmayı falan öğrenmenize gerek kalmadı. Hiçbir şeye izin vermeyen deepfreze ile de kıyaslamayın bu programı.Deepfrezin ağabeyi olur bu program. 60.000 tane geri dönüşüm noktası oluşturarak sisteminizi % 100 geriye döndürebilirsiniz.

ÖZELLİKLER
1. Açılışta çalışır.Windows çöktü ,açılmıyor diye korkmayın.
2. Sistemi İstediğiniz zamana geri donurebilirsiniz
3. Windowsun Sistem geri yükleme programı harddiskte %5-15 yer kaplarken
Rollback sadece % 0,07 yer kaplar.
4. Virus ve kullanici hatalarini engeller acilista bunlari otomatik duzeltir
5. Her boyuttaki HDD ile calisir
6. Windowsun Sistem geri yükleme programı bozulduğu zaman geri yükleme yapmazken
Rollback te sisteminizi tamamen geri yükler.
7. 60.000 snapshot alabilirsiniz,snapshotların istediğiniz zamanda alınmasını sağlayabilrsiniz.Pc nizin en duzgun calistigi bütün programlarinizin en iyi seviyede oldugu zaman
SNAPSHOT alin o ani saklayip dondurun
8. Snapshotlari 3 saniyede tamamlar
9. Sistem geri yüklemesi 2 dakikanızı alır.
10. En onemli ozelligi Multi-boot sistemleri destekliyor
11. Ramden yemez,sistemi yavaşlatmaz.
12 Daha bir sürü özellik...

ŞOK BİR ÖZELLİĞİ = Diyelimki sistem çöktü.Bilgisayarı bir önceki zamana çevirdiniz.
Ama arada snapshot almadığınız için arada kaydolan dosyalarınız kayboldu.
Bunun için hiç üzülmeyin.Çünki bu program o dosyalarınızıda eksiksiz kurtarıyor.

_TIKLA_

buyrun millet size benden bi güzellik sonsuza dek full kullanın 7.2.1 pro ve standart serialler
HDSYSD-306529-ED3FA3-7B3F00-2FC060-9D941F
HDSYSE-9EFD7E-BA0696-FBBF00-573EA9-F26513

kardes nasıl bu patch dosyasıylamı fulluyon malesef rollback uyandı patch dosyasıda işe yaramıyor

buyrun millet size benden bi güzellik sonsuza dek full kullanın 7.2.1 pro ve standart serialler
HDSYSD-306529-ED3FA3-7B3F00-2FC060-9D941F
HDSYSE-9EFD7E-BA0696-FBBF00-573EA9-F26513

sagol kardes deep frezenin cabucak devre dısı kalmasından bıkmıstım
ama bu sifre falan isyiyormu

Dikkat. Rollback programini kurduktan sonra bilgisayariniza format atmak isterseniz, mutlaka ilk once Rollback-i kaldirin. Yoksa Rollback kurulus tarihinden sonra, tum kaydetiginiz dosyalar ucar. (TECRUBE)

güzel paylaşım ama formatı tercih ederim

Deniyelimde kurulumu ben pek anlayamadım nasıl kullanıcaz ve nasıl kuracaz yardım ederseniz sevinirim

eyvallah kardes eline saglık kuruyorum programı umarım dediğin kadar faydalıdır tekrar teşekkür

bakılım neymiş :D

Cok saol ellerine saglık...

güzel paylaşım dediğin gibi ise tşk

eller,ne sağlık güzel paylaşım arkadaşım bilgisatara zarar vermez deyil :D biraz derinlemesine anlatırsan sevinirim

-bu pro yu daha önce kullanmıştımm.. çok çabuk snap noktası oluşturup çok pratik bi şekilde önceki snaplara gidebiliyorsunuzz ayrıca reset yada elektrik kesintilerinde pc de oluşan hasarı kısa bi sürede tamir edebiliyorr...

-eksileri de varr programın tabiii türkçe değil ve sadece windows altında çalışıyorr yani işletim sistemi kurulmadan önce boot menü oluşturamıyorsunuzz...sistemi bile çökerttim bu yüzden bakalım bi numara olucakmı diee ama malesefff istediğim sonuçları göremedimm....

Bu programı kullandım. Mendebur programın teki. sanki bilerek sistemi çökertiyo... Bilmiyorum Ama Acronisc True Image kullanın

kardeşlerim süper bir program ama bu rolback denen dallama prog. bozulunca tüm bilgileri geri sararak kendini imha ediyo bilgisayar ilk rollback kurduğunuz güne geri dönüyor :(
500 gb doldurduğum hddyi geri sardı 500 gb depo uctu :p
kullanmadan önce programı + ları ve - leri ile iice inceleyin. güzel bir program ama bir dahamı asla kurmayacam...

Geri