formasını atan kazım ??

sizce formasını yere atan kazım için napılması daha uygun??

• kulube saygısızlıktır kesınlıkle gonderılmelı

Kullanılan: 21 33.3%
  • yerı dolucaksa gonderılmelı

Kullanılan: 16 25.4%
  • bence kalmalı

Kullanılan: 5 7.9%
  • ben bılmem aragones bılır=)=

Kullanılan: 21 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    63

anakinrick

1.618
Reaction score
0
ewet arkadaslar son formayı yere atma olayından sonra kazım ın burak ın form grafığı yukselırse devre arasında gonderılıceı konusuluolar

sizce napılmalı??

her sık%25 deısık bı durum =)

Formasını yere attı diye gönderiLecekse Fenerbahçede FutboLcu kaLmaz ki =)​

sonucta bunu yapıosanız teknık dırektorunuze saygınız yok demektır bunu avrupa arenasında mılyonlarca kısının onunde yapıp Fenerbahce kulubunu kucuk dusurucu bı harekete yaklasıosanız kulube yeterı saygınız dolayısıyla yeterlı bağınz yok demektır,

bence asıl Fenerbahce futbolcusu deıvıd tır bugun acılan konuların bırınde azmı kararlılığı calıskanlığı anlatılıodu ıste futbolcu budur -- tabıı kı bence :goz:

her sık%25 deısık bı durum =)

sonucta bunu yapıosanız teknık dırektorunuze saygınız yok demektır bunu avrupa arenasında mılyonlarca kısının onunde yapıp Fenerbahce kulubunu kucuk dusurucu bı harekete yaklasıosanız kulube yeterı saygınız dolayısıyla yeterlı bağınz yok demektır,

bence asıl Fenerbahce futbolcusu deıvıd tır bugun acılan konuların bırınde azmı kararlılığı calıskanlığı anlatılıodu ıste futbolcu budur -- tabıı kı bence :goz:

ßen fenerbahçeye saygısızLık yapmadı demiyorum ki anakinrick...ßenım orda anLatmak istediğim Her Formasını yere atan gönderiLecekse FutboLcu kaLmaz.Yani SaygısızLık Yaptı ancak Takımdan gönderiLecek dozajda değiL..​

Dinlediği şarkılardan oluyo hep böle =)=)

her formasını yere atan kovulsaydı takımda oyuncu kalmazdı

ben Fenerbahçeli değilim ama bu taraftarlara değerlere yapılmış büyük bir terbiyesizliktir affedilemez Nouma'nın elini cinsel organına koyması gibi bir şey o da Fenerlilere yapılmış bir terbiyesizlikti...

bnce gönderilmemeli böyle şeyi büyütmemek lazım bunlar doğal şeyler sinirlerine hakim olamamıştır adam hiç olmazsa beşiktaşlı futbolcular gibi kavga etmiyor kardeşim

Zamanında Tomas'ta attı ama zaten Tomas'La yoLLar ayrıLacaktı yani sezon ortasından beri beLLiydi adam isteksizdi o yüzden onu mazeret gösterip Tomas'La yoLLar ayrıLdı ancak CoLin Kazım $uana kadar form tutmu$ bir oyuncu Fenerbahçe bu oyuncuyu yoLLarsa Deivid'de sakat yerini doLdurması için bir transfere ihtiyacı oLur ve hiç yoktan zarara girer.
Fener yönetiminin yoLLayacağını hiç sanmıyorum çünkü yapamazLar bunu :/
Hadi yaptıLar diyeLim Kazım'ın taLibi eLbet çıkar =)

Futbolculuğu bıraksın bence kazım ,gitsin +18 filmlerde oynasın:D

tabiki hakettiği cezanın verilmesi gerekir fakat direk gönderilmesi çok uygunsuz bi hareket olur bi anlık sinirle yapmış olabilir... nede olsa takım için o kadar ter döktü

formaya saygı duymayanın bu kulüpte yeri yok

bi kazım gider 10 kazım gelir
eger kazım FB formasından parasını kazanıyosa o formaya saygı göstermek zorunda

Geri