-HaKiKaT-
Altın Üye
- Reaction score
- 0
1988-89'da Siyah-Beyazlı formayı giyen Ferdinand', "Kariyerimde ve gönlümde çok ayrı bir yeri olan Beşiktaş bu yıl şampiyon olur" dedi.
6.2.2008
‘Liverpool maçına üzüldüm’
Beşiktaş'ta 1988-1989 sezonunda kiralık olarak forma giyen İngiliz eski futbolcu Les Ferdinand, Siyah-Beyazlı taraftarları hala unutamadığını söyledi. Kara Kartal’ın futbolculuk kariyerinde çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden Ferdinand, “Beşiktaş benim için çok önemli bir takım. Bugün için de kaliteli bir kadroları var. Şampiyonlar Ligi’nde onları izleme fırsatı buldum. Liverpool karşısında alınan farklı yenilgiyi üzüldüm. Ama erken elenmeyi hak etmemişlerdi” dedi.
Şifo ile hasret giderdi
‘Bu sezon Turkcell Süper Lig’de hangi takım şampiyon olur’ sorusu yöneltilen 41 yaşındaki Ferdinand, “Beşiktaş şampiyon olacak. Evet, Galatasaray ve Fenerbahçe şu anda bir adım önde olabilir. Ama ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş şampiyon olacak” diyerek Kara Kartal’ı unutmadığını gösterdi. Zaman Gazetesi’nin ödül töreninde Beşiktaş’ın bir başka eski oyuncusu ‘Şifo’ lakaplı Mehmet Özdilek’le de uzun süre sohbet eden ‘taraftarların Ferdi’si’, sıcak tavırlarıyla dikkat çekti. l Çağrı DAVRAN
Kısa...Kısa...
Hakan sırasını bekliyor
Siyah-Beyazlı ekibin genç file bekçisi Hakan Arıkan, hem Beşiktaş, hem de Milli Takım için sırasının gelmesini bekliyor. Rüştü Reçber ile çok uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirten Hakan, “Rüştü ağabeyden öğrendiğim çok şey var. Her konuda bana yardımcı oluyor. Milli Takım kadrosuna çağrıldığı için çok sevindim. Çok çalışıp, sıranın bana geleceği günü bekliyorum” görüşünü dile getirdi.
Biletler satışa çıktı
Turkcell Süper Lig’de cumartesi günü saat 14.00’te oynanacak Kayseri-Beşiktaş maçının biletleri satışta. Kayserispor Kulübü’nden yapılan açıklamada, kale arkası biletlerinin 10, açık tribün biletlerinin 20, kapalı tribün biletlerinin ise 100 YTL’den satışa çıkartıldığı belirtildi. Bu arada lisanslı ürünleri taraftarlara ulaştıran Kartal Yuvası TIR’ı, 8 Şubat’a kadar Söke’de Emniyet Müdürlüğü yanında hizmet verecek.