folder access şifresi

zanzara44

New member
Reaction score
0
arkadaşlar şifreyi yazıyom yazıyom olmuyo ya ben şifreyi unuttum yada başka bir şifreyi değiştirdi bizimkilere soruyom onlarda bilmiyo yardım edebilirmisiniz nolur

programın serialini falanmı istiyorsun yoksa kendi verdiğin şifreyimi unuttun anlamadım?ayrıntı yazarsan...

folder ile ilgili bir kaç bilgi vereyim tamamen kendi denemelerimdir.
- şifresini unuttuğun dosyayı açacak bir program bulamadım yada kendim kıramadım (henüz)
- free versiyon kullanıyor iken 1 ay kullanımdan sonra hiçbir sebeb yokken yenden güncelledi şiftemi
- flash diske kurdum (ilk kurulum anında) bu sayede flash diskim yanımda olduğu sürece istediğim dosyayı şifreleyebileceğimi düşündüm ancak şöyle bir problem çıktı. örnek a bilgisayarı ve b bilgisayarı olsun. flash diski a bilgisayarına takıp bir klasörü şifreledik. şifreye xx dedik. bu klasörü aldık gittik b bilgisayarına flashı taktık xx yazdık açılmadı neden? çünkü program flash diskte olsada ilk şifreyi atadığınız bilgisayarı tanıyor. aman dikkat!
- folderden farklı bir çok program denedim kurcaladım ama bundan daha güzel ve basit arayüzlüsünü bulamadım (henüz)
_
bilgilerin için şimdiden geçmiş olsun

Geri