Foklar böyle katledildi...

mchasso

New member
HH Üyesi
Reaction score
0

Katliam üssü
Geleneksel fok katliamı önceki gün Kanada’da başladı. Hayvan hakları derneklerine göre, bu sezon boyunca kürkü için yaklaşık 275 bin fok katledilecek. Fok avcıları, katliam üssü olan Magdalen Adası’ndan teknelerle yola çıktı.

İŞTE ASIL BARBARLIK

Kanadalı yetkililer, Bağımsız Veterinerler Çalışma Grubu’nun daha acısız bir ölüm için tavsiye ettiği yöntemlere uyulacağını açıkladı. Buna göre dövülerek ya da vurularak devrilen fokun gözbebeklerine bakılarak yaşayıp yaşamadığı anlaşılacak, sonra ana arterleri kesilerek hayvanın öldüğünden emin olunacak.

HAYVANSEVERLER ÜMİTSİZ

Kısa adı IFAW olan hayvan hakları kuruluşundan Sherly Fink, "Maalesef, bu yılın da diğerlerinden farkı olacağını sanmıyorum. Hayvanların öldürülmesi ya da avın gözlemlenmesi konusunda bir iyileştirme görmüyorum" dedi. Fok avcıları, Kanada’nın Quebec eyaletine bağlı Atlantik Okyanusu’ndaki Magdalen Adası’ndaki küçük balıkçı köyü /_newsimages/5282349.jpgCap-Aux-Meules’ten sabahın erken saatlerinde yola çıktı. Ancak kötü hava şartları yüzünden geniş çaplı avın henüz başlamadığı bildirildi.

Ölmeden yüzülmeyecek
Yıllardır, dünyanın hemen her yerindeki hayvanseverlerin nefretini üzerlerine çeken fok avcıları yine işbaşında. Ama bu kez biraz farklı. Buz üzerinde kürkünü yüzme işlemi ancak hayvanın öldüğünden emin olunduktan sonra başlayacak.​

Böyle bır hayvana bu yapılırmı sizce?

Yorumlarınızı beklıyorum ...Arkadaşlar..

her teldene taşındı ..

eğer bu iş planlı programlı yapılıyorsa çokta buyuk bır sorun oluğu solenemez ama gelişi güzel katlediliyorsa ...... dşyeceğim :goz:​

eğer bu iş planlı programlı yapılıyorsa çokta buyuk bır sorun oluğu solenemez ama gelişi güzel katlediliyorsa ...... dşyeceğim :goz:​

Kardeş fok avı dünya üzerinde yasaklanmış bi olay.Nesli tehlike altında olan hayvanlar sıralamasının başlarında geliyor.Ve bu yaptıkları kesinlikle yasa dışı bir olay.

Çok Vahşice, Buna Yürek Dayanmaz...

doğanın kanunu oldurulmezseler cogalirlar:D

birader öyle diyosun da çoğalsalar ne olcak ya? hadi öldürüyosun kafasına sopayla vurmak ta ne oluyo? çek silahla vur o zaman acı çekmesin. illa vurcam diosan. av deil resmen vahşet bu hele o beyaz var ya bittim ona yha gözleri çok güsel :)

Geri