Focus Nedir_______ ??

Focus StyLe

FıRtına'
Reaction score
0

Focus nedir ___?

Fordun ürettiği en güzel otomobildir. :aşk:aşk

ilk çıktığında kendi sınıfında yol tutuş konusunda referans gösterilen, ford'un 'new edge' tasarım anlayışını kullanarak tasarladığı ikinci modelidir. :melek:melek

Performans ve yol tutuş konusunda çok beğeni kazanmış, Türkiye'de çok satmasına karşın bazılarının bir türlü sevemediği ford modelidir. :p :p

''Efsane olunur mu, yoksa doğulur mu?” sorusu çoğu zaman insanların kafasını kurcalamıştır. Bu Focus’u “Efsane” şeklinde adlandırırsak herhalde abartmış olmayız. Focus’un Türkiye sınırları dahilinde bir eşi daha yok. Bırakın eşini, bu kadar kaliteli ve karizmatik görünüm sunan benzeri dahi yok. Focus tam anlamıyla gerçek bir efsane.:goz::goz:

En büyük rakibi volkswagen golf tür. golf'le birlikte focusun da fanatikleri daha çoktur.

[ki benim gözümde rakipsizdir:D ]

788540.jpg

Sürü$ü çok keyiflidir.:biggrin:

2009_Ford_FocusRS5.jpg

Ne yapsanız yakı$ır , Focus aşktır :victory:victory

2lmavkh.jpg

Tozu dumana katmakta üstüne yoktur :durdurun:durdurun

Ford_Focus_WRC_HDR_15_by_exxx2005.jpg

Tek başına bir karizmadır :sigara:

Ford_Focus_ST_by_Hossworks.jpg

" budnan sorna heer sye ksuurlu görnüceeek" reklamıyla algıda tamamlamayı çok hoş kullanmıştır. :clap:clap

2hmdb89.jpg

süspansiyonu mercedes in üst modelleri kadar iyidir.:cool::cool:

auto show dergisinin yaptığı araştırmaya göre ilk nesli gelmiş geçmiş en iyi ford modeli olan otomobildir.:emzik:emzik

Focus tutkudur.:utan:utan

f700fb00a0d14d22d138a39cab33b5e1.jpg

Silk_by_UtterBen.jpg

Focus Aşktır !

1 resim de benden olsun =)

2lu45g3.jpg

BMW RULEZ! :biggrin

Bence övülecek kadar üstün bir otomobil değil focus

ilk gördügümde öhhh dedim. sonra düşündümki snn frocusun var veya focus almak isteğin. ya da tamamen reklam yapıyon

fordun ürettiği en güzel araba ve efsane diyerek MUSTANG i hiç varolmamıs gibi düşünmüssün
ayrıca mercedesin hangi modeliyle karsılastırmayı düşündün süspansiyon acısından merak ettim

fordun ürettiği en güzel araba ve efsane diyerek MUSTANG i hiç varolmamıs gibi düşünmüssün
ayrıca mercedesin hangi modeliyle karsılastırmayı düşündün süspansiyon acısından merak ettim

Tüh ya ke$ke konunun aLtına yazsaydım ;

Bahsi geçen fikirLerin & kar$ıLa$tırmaLarın hepsi $ahsıma ait oLup eLe$tiriye açık değiLdir diye :victory

Tüh ya ke$ke konunun aLtına yazsaydım ;

Bahsi geçen fikirLerin & kar$ıLa$tırmaLarın hepsi $ahsıma ait oLup eLe$tiriye açık değiLdir diye :victory

yok yanlıs anladım kardesim ben sadece MUSTANG i yok saymıssın diye yazdım mercedes sorusunuda gercekten merak ettiğim için sordum yoksa polemik yaratmak falan değil.ayrıca Focusu bende severim gayette güzel makinadır ayrıca da zevkler ve renkler tartısılmaz sana güzel gelen bana veya baskasına güzel gelen sana gelmeyebilir...benim amacım sadece foruma katılmak

yok yanlıs anladım kardesim ben sadece MUSTANG i yok saymıssın diye yazdım mercedes sorusunuda gercekten merak ettiğim için sordum yoksa polemik yaratmak falan değil.ayrıca Focusu bende severim gayette güzel makinadır ayrıca da zevkler ve renkler tartısılmaz sana güzel gelen bana veya baskasına güzel gelen sana gelmeyebilir...benim amacım sadece foruma katılmak

EywaLLah karde$im.

Sende kusura bakma söz konusu Focus oLunca gözüm dönüyor nedense :D
BiLen biLir,Benim için bir oTomobiLden çok öte, farkLı bir tutku yani..

Geri