flash template sorunu

freewolf

New member
Reaction score
0
s.a beyler bi sorum olcaktı netten indirdigim flash template ler üzerinde degisiklik yapmak istiyorum flash 8.0 da degıstırıyorum ya hazılar kayık cıkıyo yada bazı menüler gürünmüyo flash templatelerı nasıl hatasiz düzenleye bilirim ? indirdim templateler de icinde swf si de var ama bi türlü düzenleme yapamadım :S

Flashta düzenLerken bi kaçı kilitli olabilir ve kayabilir bendede olmustu template değistir bence..Swf yide
Swf Quicker ile düzenleyebilirsin ama ondada kayma olucaktır mutlaka...
neyse zor oLan ConTaCt sayfasıı onu halledememiştimm..
Sana kolay gelsin

daha once 2-3 site yapmıstım onlarda sorun cıkmamıstı gayet te guzeldi bu zamanlarda ındırdım template lerin hepsınde sorun cıktı yapamadım :S swf quicker la denedım ondada aynı sorun var galiba sorun font lardan template font unun aynısını bulsam olur belki

contact sayfasını hala halledemediniz mi en büyük sorun orada çıkıyor flash templatelerde bunu anlatacak biri yok mu

yazılarda kaymasını önlemek için ilk başta orjinalinde kullanılan fontu bulmak lazım
contact kısmında ise sorun sanırım send me kısmında yani gönder butonuna yönlendirme yapılmamıştır bunuda gönder kısmına kod ekleyerek halledebilirsiniz...

Arkadaşlar bu editleme için bize görüntülü anlatım videosu hazırlayamaz mısınız?
Contact sayfası için de uygun hazır kod yok mu?

aynı sorun bende de var ama ben ilk sayfa haricinde hiç bir yerini değiştiremiyorum... sanırım nasıl yapabileceğimi bilmiyorum çünkü dreamweaver gibi sayfalar alt alta dilll... daha detaylı anlatabilir misiniz nasıl yapılacağını

Geri