Flash Get iLe Web Hacking

Partizan

New member
Reaction score
0
ilkönce pc mizde Microsoft Ofice (Access Yüklü Olmalı) birde flash get olmalı bulamayan buradan dan indirebilir Flash Get yapılışı: ilk önce Flashgeti çalıştırın ve "F7" tuşuna basarak Site Gezginini açın. oraya hacklemek istediginiz sitenin forumunun adresini yazın. ÖRN: http://www.xxx.com/forum gibi. bir süre sonra site gezgini size forumun içinde bulunan bütün dosyaları çıkarıcak , tabi klasörleride.sonra siz bu klasörleri sırayla açıp ".mdb" uzantılı dosyaları arayacaksınız , dosyayı buldugunuzda 2 kez tıklayarak bilgisayarınıza indirin, sonra bu dosyayı Access ile açın ve bütün üyelerin ve adminlerin şifreleri karşınızda...

Bunu yapabilmeniz için sitenin ASP tabanlı olması gerekir. Yani PHP siteler için bu yöntemi denemeyin çünkü PHP siteler veri tabanı olarak MySQL kullanır; ASP siteler ise Access kullanırlar....

Günümüzde bir çok site flash get vb. dosya indirme yazılımlarıyla dosya indirmeyi yasaklıyor. Ama yine de denemekte fayda var diye dusunuyorum..

birde dersin abi ben anlamam aha bu kadar biliyorum maşallah beyimiz yutmuş çıkarmıs
tebrikler abim

A R E S' Alıntı:
birde dersin abi ben anlamam aha bu kadar biliyorum maşallah beyimiz yutmuş çıkarmıs
tebrikler abim

Ben Ne anLarim abi :p ehuhe :) arada bi bakiyorus oyle :D y0k ne anLarim :D

YAnlız arkdaşım bu yöntem işlemez.Çnkü artık internetteki çoğu site(%99) flashget ile dosya indirmeyi yasakladı o yüzden bu yöntemin bir geçerliliği yoq ama genede vermişssin saolasın

abi bunu İNTELLİ TEMPER programıyla daha kolay yapabilirsiniz :D SAOL PARTİZAN

php'ler nasıl göçertilebilir ya da zarar verilebilir mi.var mı kullanabileceğimiz araçlar

Saldırı düzenleyip durursun kardeş öyle bellii bir süreliğine göçertebilirsin.Ben en son www.teknoportal.com a belki saçma olabilir ama access diver ve sentry programlarıyla saldırdım 3 saate kalmadan sayfa çöktü.ve host alınan yerden gelen mesajı aynen size aktarıyorum

teknoportal.com alan adina ait host uzerinden servera saldiri
duzenlenmis olup , serverin bulundugu yahoo kurumunun bu saldiri
sabebi ile servera verilen zarardan dolayi sitenizi serverdan
silmistir.Yaptigimiz basvuru sonrasinda Bizlere kendilerinin
gondedikleri mailde, bu alan adina ait hicbir isleminin kabul
edilemeyeci ve bir daha bu sitenin kendilerine ait serverlarda
bulunamayacagi bilgisi gonderilmistir

bu mesaj gelmiş.bence denemektefayda var.Ayrıca bu saldırıyı yapmadan önce php deki açıkları aramaya çalış daha sonra saldırıyı düşün.Partizan kardeş basit ama güzel bir anlatım olmuş ellerine ve beynine sağlık.

baba ne yaptın ya AD ve sentry ile ne alaka ya harbi saçma geldi hemde çooooookkkkk
ayriyttn de ddos falan çekiosanız bi siteye 256k 512k bağlantı ile kolay kolay bi şey yapamazsınız tek başınıza tek çalışıosanız Tx bağlantı falan gerektirir aksi halde boşuna zaman harcamış olursunuz

Saçma gelebileceğini söyledim ama oldu.Olmaz diye birşey yok öyle dimi.Denedim ve oldu demekki impossible is nothing diyorum herşey olabilir.Ben de başladığım zaman çok saçma dedim ama sonucunda çöktü siteye bir bak ve admine gelen maili de yukarıda yazdım. :D demekki oluyormuş.....

Yaw dos çeken başka bi eleman vardır yani sorunu senin yarattığın kesin değil kardeş ve bence impossible :) nese herkese kolay gelsin

baba bu alıntı ama saol yani benim doku benden önce yayınladıın için :(

Geri