.:Flash..Flash..Flash:.

F.S.M

New member
Reaction score
0
Flash..Flash..Flash...Tırs Tırs Tırs....
Arkadaşlar Zekeriya BEYAZ hocamızın son bombasının duydunuzmu...Hocamız futbol hakkında öyle bir yorum yapıyorki kopacağınıza %100 eminim...%100 olmasada eminim yani...Şayet ben gülmekten ağladım...

BEYAZ hayranları (ama ZEKERİYA) o muhteşem yorum vidosunu seyretmek istiyorsanız TIKLAYIN...

NOT:Yorumlarınızı merakla bekliyorum...

eline sağlıkda ben gülecek bişey bulamadım:eek:

videodaki söylemlerde büyük bir doğruluk payı var

anlayamadığım,siz neresini komik buldunuz? Kopmak ile ne ilgisi var?

TSM' Alıntı:
videodaki söylemlerde büyük bir doğruluk payı var

anlayamadığım,siz neresini komik buldunuz? Kopmak ile ne ilgisi var?

Doğruluk payı olduğuna bende katılıyorum ama eyer hocamızın şimdiye kadarki yaptığı açıklamaları ve yorumları dinlediyseniz bu videodaki komikliği farkedersiniz...
Zaten farkındaysanız ben ora not düştüm...Zekeriya Beyaz hayranları diye...ANLICANIZ, ANLAYAN ANLAR'demekti bu...

Paylaşim Için Saol

Arkadaşlar zekeriya hocamızın arşivlerini hiç görmediyseniz komik gelmeeezzzzzz......

arkadaşlar ZEKERİYA BEYAZ'ın sadece tipine bakmanız kopmanıza yeter...:)

b@i@c@i' Alıntı:
arkadaşlar ZEKERİYA BEYAZ'ın sadece tipine bakmanız kopmanıza yeter...:)

Helal sana be yürü...Sencede BEYAZ'dan daha komik demi ZEKERİYA...Vidonun sesini kıs hatta bir karesini dondur yine güler insan yawwww..

F.S.M' Alıntı:
Helal sana be yürü...Sencede BEYAZ'dan daha komik demi ZEKERİYA...Vidonun sesini kıs hatta bir karesini dondur yine güler insan yawwww..

o sizin bakış açınızla ilgili,adam belirttiğiniz videoda insanlar gülsün diye birşeyler yapmamış,yapmıyor da

neyse,sizinle bu konuda daha fazla tartışmaya girmek istemem

iyi akşamlar

TSM' Alıntı:
o sizin bakış açınızla ilgili,adam belirttiğiniz videoda insanlar gülsün diye birşeyler yapmamış,yapmıyor da

neyse,sizinle bu konuda daha fazla tartışmaya girmek istemem

iyi akşamlar

iyide ben zaten adam insanları güldürmek için birşey yapıyor demedimki..buda sizin olaya bakış açınız..benim bahsetmek istediğim adamın olaylar bakışı ve bunu anlatış tarzıdır...

Tartışmasanızda iyi olur zaten...sanki burda Zekeriya BEYAZ komikmi değilmi diye tartışıyoz...Bilirsinizki zevkler ve renkler tartışılmaz...Size göre çok komik birşey benimde ruhum daraltıyor olabilir..

Sizede İYİ GECELER...

Geri