Flash disk'im içene attığım dosyaları bozuyor..

mamutow

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba.. 2 gblık her işimi gören bir flash diskim var.eskiden takır takır çalışan disk ne olduysa artık şu günlerde içine ne atarsam atayım bozuyor.text belgesi olsun, program olsun herşeyi bozuyor, çalıştırmıyor. bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim..

Flash Belleğini etkileyen bir virüs olmadığından yada dosya biçiminin doğru olduğundan emin misin?

Ntfs olması gerekiyorsa öyle yap, olmadı Fat32 yi dene ve Formatlamayı Win7 üzerinde harici bir program kullanmadan yapmayı dene dostum.

usb dosya formatını ntfs yap bu hem daha performanslı hemde daha güvenlidir dosyaların açısından.

pcnde ve usb inde virüs olmadığından emin ol.

birde formatını ntfs yapmadan önce yada yaptıktan sonrada chkdsk yap bakalım.

eğer sürekli chkdsk te hatalar veriyosa o usb mefta olabilir =)

Flash Belleğini etkileyen bir virüs olmadığından yada dosya biçiminin doğru olduğundan emin misin?

Ntfs olması gerekiyorsa öyle yap, olmadı Fat32 yi dene ve Formatlamayı Win7 üzerinde harici bir program kullanmadan yapmayı dene dostum.

evet eminim ne bilgisayarımda ne de flash bellekte virüs yok. çok dikkat ederim. önerilerini deneyecem umarım işe yarar...saolasn..

usb dosya formatını ntfs yap bu hem daha performanslı hemde daha güvenlidir dosyaların açısından.

pcnde ve usb inde virüs olmadığından emin ol.

birde formatını ntfs yapmadan önce yada yaptıktan sonrada chkdsk yap bakalım.

eğer sürekli chkdsk te hatalar veriyosa o usb mefta olabilir =)

chkdsk derken?? nasıl yapılıyor?

usb flash belleğe sağ tıkla özelliklerden araçlara gel oradan hata denetiminde şimdi denetle de ikisine tik koy denetlesin bakalım.

virüs olmadığına bence hemen inanma =)

usb flash belleğe sağ tıkla özelliklerden araçlara gel oradan hata denetiminde şimdi denetle de ikisine tik koy denetlesin bakalım.

virüs olmadığına bence hemen inanma =)

yaptım dediğini kardeşim ama banamısın demiyor...artık ümidi kestim..saolasın tekrar önerilerin için..demek yapıcak bişey yok ruhu şad olsun ne diyim ... :001_smile: :mellow:

Geri