flash disk sorunu #yardım#

memoo4

New member
Reaction score
0
arkadaslar gecen gün yine bu siteden sony vegas pro diye bi program indirmiştim flasha. ama program virüslü cıktı ve flashı kilitledi. ne bir dosya atabiliyorum içine ne de içindekileri bilgisayarıma kopyalayabiliyorum. flash diskiniz yazma korumalı diye bi uyarı çıkıyo karşıma. virüsü silmek istediğimde ya da flashı biçimlendirmek istediğimde de virüslü dosyanın şu an kullanılabilir olduğunu ve biçimlendirme işleminin gerçekleştirilemeyeceğini söylüyo. 4 gb cihaz yalan oldu en işime yaricak zamanda. ne yapmam gerekiyo. yardımlarınıza ihtiyacım var. belki virüsü silecek ya da başka bi yöntemle kurtarabilecek...
şimdiden teşekkürler.

herhangi bir antivirüs iLe taratmayı ve varsa kötü amaçLı yazıLımLarı temizLemeyi denedin mi..ayrıca usb beLLekLer için yazıLmış oLan ufak ama faydaLı temizLik araçLarı var onLarı da denemeni tavisye ederim..en oLmadı şunu bir dene beLki faydası dokunur..

- “BiLgisayarım”a sağ tıkLayın ve “Yönet”i seçin.
- “BiLgisayar Yönetimi” aracından “Disk Yönetimi”ni seçin.
- BiçimLendirmek istediğiniz sürücüye sağ tıkLayın ve ardından “Disk BöLümünü SiL”i seçin.
- Sürücü disk böLümü siLindikten sonra biçimLendirmek istediğiniz sürücüye sağ tıkLayın ve ardından “Yeni Disk BöLümü”nü seçin.
- Disk BöLümü OLuşturma Sihirbazından “BirinciL Disk BöLümü”nü seçin ve daha sonra arzu ediLen disk böLümü boyutunu girin.
- “Dosya Sistemi” menüsünden “NTFS”i seçin ve biçimLendirin.

geçmiş oLsun..

"usb flash disk security" ben bunu kullanıyordum bi ara.googledan arat indir dene derim

Geri