FLA$$..!! $ok Yaratacak Video.! Cin Kizin icine girmis,ve imam icindeki cini Cikart..

AnTu | ژảỸ ژảỸ

Football Field
Reaction score
0
antu verdigin dosyaları şimdiye kadar hep takdir ettim kardeşim hepside başarılı çalışmalardı ama bunu yakıştıramadım sana. ben sadece ilk 5sn. falan izleyebildim devamını izlemeden kapattım. bu saatte hiç gerek yok bence izlemeye. adını bile anmak istemiyorum.

valla kızın suratı gördüm hemen kapattım.ya bu saatte tırstım heaaa

Korkuttunuz bide ben bakayım bari! Bakalım tırsacam mı :)

unqovernable' Alıntı:
valla kızın suratı gördüm hemen kapattım.ya bu saatte tırstım heaaa

dogru soyluyosun kardeşim bırak sesleri o suratı görmek yetti bana. ışılar kapalıydı hemen açtım ya valla bu gece uyku yok

Eheheh full makyajla cin çıkarmaya gidenide ilk defa görüyorum :) Feyk bunlar hep feyk, şu cinler bide bana uğrasa! Bi bana girmedi şunlar...

valla gencler evde tekim a.q,antu kafaya kılcık soktun bu satte heaa :D garipten seslerde duymaya basladım

antu yedin kardeşim bizim geceyi he helal valla :)

heiro bana güsel bişiler anlat kafayı dagıtalım bari :) sabaha kadar böle gecmez zaman :D

unqovernable' Alıntı:
heiro bana güsel bişiler anlat kafayı dagıtalım bari :) sabaha kadar böle gecmez zaman :D[/QUOTE

eyvallah ...
bu gece acaip efkar vardı zaten bende gözüme uyku girmiyo bende sabahın olmasını bekliyorum artık belki biraz olsa hafifler içimdeki yük

burada konusalım istersen buranın konusunun dısana cıkıp baymayalım milleti
http://www.hackhell.com/forum/forumdisplay.php?f=49

yaw o karının suratı neydi öLeee yaa.. tırstım wallaa.. :(

şuan saat 08:27 etraf apaydın hiç bişey olmadı :D

ya dostlar bunun şakası olmaz ama yaa bilmiyorum daha izlemedim video yu şimdi indiriyorum da fake de olabilir olmayabilir de . şaştım kaldım walla .

selam usta bir bakayim nasil bir seymis

BARIŞ' Alıntı:
şuan saat 08:27 etraf apaydın hiç bişey olmadı :D

şimdi derin konulara dalmak istemiyorum ama sana şunu söyleyeyim . Akşam ezanında yerler mühürlenir ve sabah ezanında bu mühür açılır . O yüzden böyle şeyleri bu saatler içinde izlemek pek hayırlı değildir.

ben o kadar tırsmadımınıfta arkadaş bi film wermişti
Tam 2 cd cin filmi :S:S
olaylar gerçek olurken filme cekmiş orda alışmıştım

ya bu nasıl cin çıkartma
bende müslüm gündüz yada ali kalkancı gibim cin çıkartma hikayesi ile bi kızın ırzına geçildiğini falan sandım
ne giren var ne çıkan
kız neyin ne olduğunu bile anlamamış
cin çıkartma görmek istiyorsanız
cem yılmaz ile şahan'ın skeçini izleyin

yaw korkulacak ne var bunda ya! alıntı yaptıgım yerde yayınlayan kişi ısrarla gerçek oldugunu söylüyor ama bende pek anlamadım bişey ama bana hiç korkulacak bişey gibi gelmedi!

Geri