Flaşh!Sambacılarımız istanbula geldi

mchasso

New member
Reaction score
0
Fenerbahçe'nin Brezilyalı transferleri Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni, İstanbul Atatürk Havalimanı'na geldi.
oavf43.jpg

Videoyu izlemek için tıklayın

Kaynak

Tekrar tekrar hayırLı oLsun.İşim oLmazsa imza töreninde stadda oLucam =)

Hoşgelmişler.Bütün camiamıza hayırlı olsun.

Fenerbahçemizin yeni transferleri Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni İstanbul'a geldi. Dos Santos, "Şampiyonluklar kazandırmak istiyoruz" derken, Oliveira ise, "Umarım uğurlu geliriz" dedi.
Fenerbahçemizin Brezilya'nın Corinthians Kulübü'nden transfer ettiği Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni, yöneticimiz Cihan Kamer eşliğinde bugün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'na indi. Cihan Kamer ve Berzilyalı yeni transferlerimizi, İdari İşler Koordinatörümüz Serkan Acar ve Dış İlişkiler Müdürümüz Turgut Acar çiçeklerle karşıladı. Ayrıca Atatürk Havalimanı'nı dolduran çok sayıda taraftarımız, tezahüratlar eşliğinde, Dos Santos ve Oliveira'yı karşılama töreninde hazır bulundu.

FENERBAHÇE'Yİ TERCİH ETTİLER

Havalimanında FB TV mikrofonlarına konuşan Cihan Kamer, "Bütün Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun inşallah. Kongrede Başkanımız 3 yıl şampiyonluk sözü verdi. O sözün yerine getirilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu transferler için 1 haftadır Brezilya'dayız. Dos Santos ve Oliveira, bir çok büyük kulübü reddederek bize geldiler. Fenerbahçe'yi tercih ettiler. Zorlu bir süreç yaşadık. Başkanımız Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum. Bu transferlerin gerçekleşmesi için büyük destek verdi. Dos Santos, Brezilya Milli Takımı'nda oynuyor. Cristian ise yakında açıklanacak Brezilya Milli Takım kadrosuna çağrılacak" dedi.

BİZİM İÇİN BİR ŞEREF

Türkiye'deki ilk demecini FB TV'ye veren Andre Clarindo Dos Santos, "Çok teşekkür ediyorum. Umarım Fenerbahçe'ye şans getiririz. Cristian arkadaşımla birlikte elimizden gelinin eni iyisini yapıp, en iyi şekilde oynayıp Türkiye içinde ve Türkiye dışında şampiyonluklar kazandırmak istiyoruz. Fenerbahçe hakkında daha öncesinde çok iyi referanslarımız vardı. Ülke ve şehir hakkında da. Fenerbahçe bizim ilk yabancı takımımız. Bu bizim için bir şeref. Cihan Bey bize güvenerek, bu sözleşmeyi kısa sürede tamamladı" diye konuştu.

UYUM İÇİNDE OLACAĞIZ

Cristian Oliveira Baroni ise, "Çok mutluyuz. Umarım uğurlu geliriz. Fenerbahçe'nin başarılarının devamını sağlarız. Altyapısıyla birilikte Fenerbahçe'yi çok iyi tanıyoruz. Takım arkadaşlarımızla uyum içinde olacağız. Umarım Fenerbahçe'ye en güzel başarıları getiririz" dedi. Takımımızdaki diğer Brezilyalı oyuncular hatırlatıldığında ise Oliveira, "Onlarla birlikte oynayacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Roberto Carlos'u, televizyonlardan izlerdim. Deivid'i eski takımından ve Alex'i de Cruzeiro'dan tanıyorum. Ama beraber oynama şansımız hiç olmamıştı. Onlarla birlikte oynayacağımız için mutluyum" dedi.

FORMA TANITIMINI İZLEYECEKLER

Atatürk Havalimanı'ndan Fenerbahçe Konukevi'ne geçen Dos santos ve Oliveira, daha sonra bu akşam Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde yapılacak olan yeni sezon forma tanıtımı töreni ve Fenerium defilesini izleyecek.

Kaynak:Fenerbahce.org

kafama bişey takıldı arkadaşlar beni aydınlatan olursa sevinirim:
videoyu izleyenler lütfen bidaha izlesinler tercüman çevirirken bi sözü aynen şöyle: İŞALLAH ŞANS GETİRİRİZ FENERBAHÇEYE...:durdurun
DOS SANTOS İSPANYOLCA YADA BREZİLYACA NEDEDİKİ TÜRKÇE KARŞILIĞI İŞALLAH OLDU ANLAMADIM ANLAYAN VARSA Bİ ZAHMET AÇIKLASIN :durdurun İSPANYOLCA İŞALLAH NEDİR BENDE Bİ ARAŞTIRAYIM:dilCocuk:

Geri