Flaş!!! 'Fatih Terim gazeteciye ana avrat küfretti'

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0
okbeww.jpg

Fatih Terim hakkında şok iddia

Fatih Terim'in bir gazeteciye ana avrat küfür ettiği iddia ediliyor. İşte o gazeteci ve işte o şok iddia

Fatih Terim'den olay yaratacak açıklamalar

Hürriyet yazarı Yalçın Doğan'dan çok büyük iddia: Fatih Terim spor yorumcusu Osman Tanburacı'ya telefonda ana avrat küfretti. Bu olaya en az 7-8 kişi şahit oldu...

İşte Yalçın Doğan'ın Terim hakkındaki şok iddialarda bulunduğu köşe yazısı

Küfürbaz Terim şangır şungur

SPOR yazarı ve yorumcusu Osman Tamburacı’nın yüzü bembeyaz oluyor. "Sen ne biçim konuşuyorsun" diyerek, yerinden fırlıyor, sinirden eli ayağı bir anda buz kesiyor.

9 Eylül, önceki gün. Saat 17.54. Levent Spor Yazarları Derneği. Bir grup arkadaş sohbet ediyor. Aralarında Osman Tamburacı da var. Tamburacı derneğe gelmeden önce Sky TV’de Türkiye-Belçika milli maçına ilişkin görüşlerini anlatıyor.

Dernekte arkadaş grubu sağdan soldan söz ederken, koyu sohbet sırasında Osman Tamburacı’nın cep telefonu çalıyor.

TELEFONDA KÜFÜR

Tamburacı telefon açıyor, arayan Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim.

Konuşmaya başladığı anda sinirleri gerilen Tamburacı, telefon konuşmasını bir arkadaşına dinletmeye başlıyor.

Terim:

"Yahu Osman, biraz önce Sky TV’de konuşmuşsun, bana söylediler. Ben ne demişim? Gündem değiştiriyormuşum, öyle demişsin. Ulan bu ne biçim konuşma?"

Tamburacı bu üslup karşısında şaşırıyor, nezaket içinde:

"Hocam, beni hep böyle zamanlarda arıyorsun, bir kere de, nasılsın, diye arasana."

Terim’de fren tutmuyor:

"Ulan ben senin bıyığını s...."

Tamburacı yerinde fırlıyor, "Sen ne biçim konuşuyorsun" derken, sinirden zangır zangır titriyor. Milli Takım Teknik Direktörü kendini kaybediyor:

"Ulan ben senin, ananı, avradını s....".

Tamburacı, "Doğru konuş, konuşmasını öğren" diye bağırırken, Fatih Terim galiz küfürlerini sıralamayı sürdürüyor.

Huzurunuzda Milli Takım Teknik Direktörü.

GENERAL PATTON

Bu duruma en az yedi-sekiz kişi tanık. Biri de, zaten dinliyor.

Telefon kapanıyor. Osman Tamburacı derhal avukatını arıyor. Fatih Terim’i mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Telefon kayıtlarıyla birlikte.

Bu küfür yağmuru ve ardından mahkeme, iki özel kişi arasındaki konuşma ve devamı değil. Olması mümkün değil. Çünkü, ağız dolusu küfür eden milli takımdan sorumlu teknik direktör.

Milli takımı çalıştıran bir teknik direktör, herhangi bir eleştiri karşısında kendini bu kadar kaybediyorsa, terbiye sınırlarını çoktan aşmışsa, o kişi, hangi başarıyı elde ederse etsin, artık milli takımın başında kalamaz.

Çok örnek var. Daha geçen yıl kendi yönettiği takımda futbolculara küfür eden bir teknik direktöre, bir Ankara takımı yol veriyor.

Tarihte ünlü bir örnek var. İkinci Dünya Savaşı’nın en başarılı komutanlarından General Patton. Sinirli, yerinde duramayan, ağzından ne çıkacağı belli olmayan bir general. Bir askere kızıyor, küfürle karışık, onu tokatlıyor. General Patton’ın kariyeri sona eriyor.

MESLEĞE HAKARET

Şimdi merak ediyorum.

Spor basını ve basın kuruluşları bu olay karşısında nasıl tavır alacak? Olayı görmezden gelip unutacak mı, yoksa mesleğe hakaret kabul ederek, Terim’in yakasını bırakmayacak mı?

Ya Futbol Federasyonu?

Bir sinir anıdır, diyerek geçiştirecek mi, yoksa ahlakın spordaki vazgeçilmez kuralını işletip, Terim’e teşekkür edecek mi?

O DA ÖFKELİ

Terim’e bakıyorum, üslup, tavır, çalım, o birisine çok benziyor. Başbakanı’ndan aldığı ilhamla, eleştiriye öfkeyle karşılık veriyor, gazetecilere ders vermeye pek hevesli.

Daha önceki gün, gazetecilere yine "Çarşamba-cumartesi arası nasıl davranacağınızı hálá öğrenemediniz" diye fırça atıyor. Yazık ki, onlar da, cevap veremiyor. Terim meydanı boş buluyor. Oysa, haddini öğrenmesi gerek.

Bu yazı dün öğleden sonra yazılıyor, Belçika maçından önce. Belçika’yı istersen 10-0 yen, istersen dünya kupasına katıl, ne fark eder?

Aristo’nun Büyük İskender’e sözü bu durumlarda geçerli: Zafer veya

Kaynak

hönkk ...

"Ulan ben senin, ananı, avradını s....".

Tanburacıya ..

Osman Tanburacı Fena Laf Koyar..
Yine Yapmış Yapcanı da ANLAYANA..

"Hocam, beni hep böyle zamanlarda arıyorsun, bir kere de, nasılsın, diye arasana."

ohh olsun imparator bozuntusuna inş büyük bi ceza alır ...

Ya bi si.....
Her gazeteceyie inansaydık.....Türkiye İran Olmu$du....

hak etmiştir tamburacı bence terimi fazla sevdigim yok ama tamburacı tam bir o..... :) terim haklı

fatih hocanın en büyük handikabı külhanbey tavırları. yakışmaz milli takımlar teknik direktörü olacak adama.daha nezih bir platformda çık konuş,olmadı devamlı gittikleri cafeye git konuş olmadı konuşma sus otur.zaten spor adamı olmasaydı şowmen olurdu ondan burada bir zümreye hitab ediyorsan bir zümre sana özeniyorsa örnek olman lazım her ne olursa olsun sonuç haklıyken haksız olmak türkiyede milleti psikopat ettiler türkiyenin psikopata değil adama ihtiyacı var

ayrıca bu yazı milliyet com dan alıntıdır.alıntıları nereden olduğu yazılırsa sevinirim.

Terimin özelliklede avrupa futbol şampiyonasında ve sonrasında basın ve medya ile ilgili
tahammül sınırları yok olmuş gibi eleştirileri artık kaldıramıyor hasan doğanın ölümüde
onu etkilemiş gibi duruyor çok sert bir üslup kullanıp işi hakarete kadar götürebiliyor.

Dün akşam belçika maçında yaşanılanlarıda herkes gördü provakasyon olabilir ama adamın üzerine yürüyüp
küfür etmesi hiç hoş değildi kendisine çeki düzen vermesi gerekir diye düşünüyorum

Fıkra Gibi Olmuş Yaw :)

bu adamın böylesi yapması doğal bir şey :D

yazık ama o takımın başında senin gibi birsinin olması gerçekten üzüntü veriyor

ne kadar ahlaksız oldu bu adam yaa osman tamburacı gibi birine bu kadar ağır sözler söylenmez hıncal daha beterini yapiyor ona neden laf söyleyemiyor çünkü dinsizin hhakkından imansız gelir hıncal da açar ağzını yumar gözünü ama osman tamburacı adam gibi adam eleştirisini yapar doğru gördüğünü söyler yanlışı eleştiri doğruyu yüceltir katılırım katılmam yorumlarına ama değer veririm şu Türkiye'deki değerli spor yazarlarından birisidir

O adamı oraya imparator diye koyanın aklına şaşayım ben. O adam ancak imparatorun şaklabanı olur. Sen kimsin de milletin bıyığını, anasını ve dahi avradını sıradan geçiriyorsun? Verirsen bu şaklabana bu kadar gazı, "imparator" diye diye önünde köpek gibi eğilip her yaptığına tamam dersen, tokat atınca öbür yanağını çevirirsen gelir burda içindeki pisliği de kusar tabi. Kimsenin bu adama bir şey yaptığı yok. Bırakın yapmayı her fırsatta elde ettiği başarıları söyleyip övünüyoruz, teşekkür ediyoruz. Karşılığında salya akıtmanın manası nedir? Bu mudur bu kadar saygının, sevginin karşılığı? Osman Tanburacı benim samimi dostum değil. Fakat olması gerekmez. Bugün gazeteciye böğüren zihniyet yarın bir gün taraftara da herkesin içinde söver, saldırır. İşine gelince Osman Abi işine gelmeyince Osman senin gelmişini geçmişini! Var mı böyle bir terbiyesizlik? Bu adamı s..... edeceksin takımın başından da futbolun yakınından da. Besle kargayı oysun gözünü.

Sadece bu olay için değil. Terim'in pohpohlanıp sonra da esip gürlediği her olay için söylüyorum. Prim vermeyeceksin bunlara. Yalakalık yapmayacaksın. Kanımıza işlemiş artık bu yalakalık olayı. Bak sonra ne güzel teşekkür ediyor sana :)

fatih hoca işini blir gazeteceinin gereksizliği sonuna kadar arkasındayızzzz

Fatih Terim için bile çok seviyesiz bir davranış. Onu oraya getirenler ve arkasından imparator diye tempo tutan şakşakçılar ve yalakalar görsün. Zaten oldum olası bu adamı sevemedim. Her geçen günde ne kadar doğru düşündümü kendime ispatlıyorum.

Geri