Flaş..Bobo Brezilya Milli Takımında..!

GhOsT

Tuning Moderatör
Reaction score
0
yok artık eyvaLLahım yürekten vuranLara..

10fvwnd.jpg

Brezilya Teknik Direktörü Dunga, Fiorentina maçında sakatlanan Pato'nun yerine Türkiye'den bir futbolcuyu gözüne kestirdi. İşte o isim;

Brezilya milli takım teknik direktörü Dunga, dün Fiorentina maçında sakatlanan Milan'ın genç yıldızı Pato'nun yerine Beşiktaş'ın golcüsü Bobo'yu milli takıma çağrıldı.

Son haftalarda gol atamadığı için Beşiktaş'ta sıkıntılı günler yaşayan Genç yıldız, Brezilya'nın 6 Şubat Çarşamba günü İrlanda ile yapacağı hazırlık maçında forma giyme şansı yakaladı. Bobo'nun bugün Brezilya kampına katılmak üzere İstanbul'dan ayrılacağı belirtildi.

Kaynak : İnternetspor

hakediyordu bunu
keşke sürekli olarak milli takımında forma giyebilse Bobo

vay be boboya bak hele helal inşalla hep takımda kalırda bizede daha fazla faydası dokunur:clap

Brezilya'nın 6 Şubat Çarşamba günü İrlanda ile yapacağı hazırlık maçında forma giyme şansı yakaladı.

---
Hazırlık macı olduğu icin cağırılmış ama elindeki fırsat değerlendirirse resmi maclardada forma şansı bulabilir...

bazıları çagırmaz demişte cağrıldı arkadaşlar resmi teklif ulaştırılmış elini hazırlık macıda olsa sonuçta brezilya milli takımı:D

Dunga GEnclere Önem VEren Bir Adam Türkiyede Derbi macini Izledi Ben Fenerden Gidenler Olur Diyorum Piyango bize vurdu =)))

bobo bu maçta kendini ispatlarsa sadece kendisi için deiğil beşiktaşımız içinde çok önemli bir iş yapmış olur sezon sonunda 15-20milyon € ya satarıs vala gelsin paracıklar :):)

bobo beşiktaşa geldiğinden beri kendini çok geliştirdi bana göre... dunga çok süper bir seçim yapmış.. fenerbahçeli olarak konuşuyorum bobo kımsenın yuzunu kara çıkarmayacak bana göre...

Söz Dunga'nın

7_197935_dunga0502bb.jpg

Brezilyalı ünlü teknik adam Bobo'yu Milli Takım'a seçti, ardından Fanatik'e konuştu: 'Şansını iyi kullanırsa bu formayı sürekli giyer...'
5.2.2008

‘Takip ediyorduk’
Dünyaca ünlü Brezilya’nın teknik direktörü Carlos Dunga, Zaman Gazetesi’nin 18. Yılın Sporcuları ödül törenine katılırken, FANATİK’e yaptığı özel açıklamada Bobo’yu niçin kadroya aldığını açıkladı... Milan’ın iki yıldızı Kaka ve Pato’nun sakatlanmasının ardından Bobo tercihini kullanan Carlos Dunga şunları söyledi: “Bobo’yu uzun süredir takip ediyordum. Öncelik olarak Pato’yu kadroya almayı düşünmüştüm. Ancak onun sakatlığının ardından ilk seçeneğimiz olan Bobo’yu hemen almaya karar verdik.”

‘Kalitesi ortada’
“O gerçekten çok yetenekli bir oyuncu. Kalitesi zaten ortada. Beşiktaş gibi iyi bir takımda başarılı bir şekilde forma giyiyor. Ancak kendisine verilen bu milli takım fırsatını iyi değerlendirmesi gerekiyor. Çünkü Brezilya’nın elinde kullanacağı sayısız oyuncu var. Ona İrlanda maçında şans vereceğim. Bunu iyi kullanırsa bu takımda kalıcı olmaması için hiçbir sebep yok. Bobo’yu Olimpik Milli Takım’da kullanmayı istiyorum. Yaşının 23 olmasının da bunda tabii ki etkisi var. Fenerbahçe-Galatasaray maçını izledim gerçekten büyük keyif aldım.”

Alex ve Carlos’a mesaj
“Alex artık belli bir yaşa geldi. Onun pozisyonunda oynayan oyuncular Kaka, Diego ve Robinho gibi genç yetenekler. Ben de bunlara şans tanımak zorundayım. Bu yüzden ilerisi için mantıklı kararlar almam gerek. Alex’in kalitesi tartışılmaz. Bu söylediklerim Roberto Carlos için de geçerli. Real Madrid’de Marcelo, onun yerini doldurabilecek yeteneklere sahip” dedi. Milli Takıma çağrıldığı için ödül töreninde oldukça moralli gözüken Bobo ise “Bugün en mutlu günüm. Bu fırsatı kaçırmayacağım” diye konuştu.

Bobo: Hayatımın en mutlu günü

Bobo: Hayatımın en mutlu günü
Beşiktaş'ın "Milli" futbolcusu Bobo, transferini gerçekleştiren Tigana'ya minnetlerini sunarken, Brezilya Milli takımına seçilmesini değerlendirdi

Eski hocası Jean Tigana ile bir araya gelen Beşiktaşlı futbolcu Bobo, Brezilya Milli Takımı'na çağrılmasından ötürü çok mutlu olduğunu söyledi. ''Bugün çok mutlu bir günüm'' diyen Bobo,''Bundan sonra milli takım hocamın beklentilerini karşılayabilmek için elimden geleni yapacağım'' diye konuştu.

Beşiktaş'ta son dönemde yaşadığı gol kısırlığına da değinen Bobo, ''Gol atmaya çok alıştım, ancak 3 lig ve 1 kupa maçında gol atamadım, ama bundan sonra gollerime devam edeceğim'' dedi.

Bobo, eski teknik direktörü Jean Tigana'yı yeniden görmekten dolayı yaşadığı mutluluğa dile getirerek, ''Tigana, transferimi gerçekleştiren hocamdı. Onu yeniden görmek beni çok mutlu etti'' yorumunu yaptı.

Liη & Liη;2599647' Alıntı:
Dunga, Derbiden sonra bırak FeBe'den Futbolcu almayı, KADIKÖY'ÜN ÖNÜNDEN Bile Geçmemeyi Düşünmüştür heralde

:hhmanD :hhmanD

__ Helal olsun Bobo'ya

süpersn kardeşim aynen katılıyorm dungaya soruyolar alex için ne düşünüyosn diyoserkan süperdi :D:D

Geri