Flaş..Üstünel'den şok istifa..!

TuBeRCuLuM

Active member
Reaction score
0
haldun-ustunel-yonetim-kurulu-uyeliginden-istifa-etti-757476.Jpeg

Galatasarayımız'da başkan yardımcısı Haldun Üstünel, Futbol Şubesi ve Futbol A.Ş'deki görevinin ardından, bugün yönetim kurulu üyeliğinden de istifa etti.

Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Sarı kırmızılı kulübümüzde geçtiğimiz günlerde Futbol A.Ş'deki yeni yapılanma sürecinden ve yeni görev tanımından rahatsız olan, ayrıca Adnan Sezgin'in Spotif Direktörlüğe getirilmesine karşı olduğu için Futbol Şubesi ve Futbol A.Ş'deki görevinden istifa eden Haldun Üstünel, yönetim kurulundaki görevinden de istifa etti.

Futbol şubesindeki görevini bırakmasının ardından çok yakın olduğu başkan Adnan Polat'la da bu konuda uzlaşma sağlayamadığı, Polat'ın Üstünel'e istifasının uygun olduğunu ilettiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Bu Adam da baydı ama . Seviyoruz Dedik İstifasına üzüldük şimdi de Yine istfa Etti . Kimse Gs den büyük değildir . Yolun açık olsun :goz:

İyi Adamlar Gideceğine Adnan Polatı Göndersinler.

Avrupa'da nerde bir sakat varsa getiriyodu.Misyonunu tamamladı.Allah Yolunu açık etsin Bahtı Açık Kılıcı keskin Olsun.

Nasıl yani? Çok eski değil daha geçen sene adama 'Sihirbaz' diyorduk. 'Kız istemeye gideceksen Haldun Üstünel'le gideceksin.' diye geyik yapıyorduk. Ne değişti bir sene de bu kadar. Adamın getirdiği oyuncular da gayet kaliteli oyuncular. Lincoln çürük çımış olabilir. Jo ve Dos Santos'a da çürük diyebilirsin. Hatta Dos Santos gayet iyi oynadı. Bunlara bakarak adamın bütün emeklerini çöpe atamazsın. Kewell, Baros, Nonda, Neill, Keita... Bunları da o getirdi. Her ne kadar beğenmesek de Elano'nun Brezilya'da yaptıkları da ortada. Lütfen saygısızlık yapmayalım. Getirdiği adamlar 'Çürük' falan değildi. Gayet sağlam adamlardı. Oynayamadılarsa kendi kabahatleri. Yolu açık olsun.

Geri