FLAŞ!!! Sportif Direktörümüz Resmen Görevde!!

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0

FENERBAHÇE'DEN 3 YILLIK İMZA

2007_03_11_aykut_kocaman.jpg

Kulübümü Aykut Kocaman'ı "Sportif Direktörümüz" olarak resmen açıkladı. Bu haberi ilk duyanlar yine Fenercell üyeleriydi.

FLAŞ! Sezonu istediği yerde tamamlayaman Fenerbahçe'de gelişmeler ardı ardına geliyor. Mehmet Topuz'un transferinin ardından sarı-lacivertli kulüp Fenercell aracılığı ile Sportif Direktörlük görevine kulübün eski futbolcularından Aykut Kocaman'ın getirildiğini açıkladı. Kocaman ile 3 yıllık bir anlaşma yapıldığı ve resmi imzanın Salı günü 11.00'de kulüp binasında atılacağı ifade edildi.
Kaynak: Fenerbahce.com

hayırlısı olsun...aykutun engin bilgilerinin futbolculara olsa gerek ve fenerbahçemize yararı olacağını düşünüyorum..

MükemmeL bir secim Rıdvan geLsin isterdim ama
futboL biLgisi konusunda aykut un rıdvandan cokta eksiği oLdunu düşünmüyorm!!

Bu GüzeL Haber İşte. AdamLığıyLa On Numara Bir Adam. HayırLı OLsun.

MükemmeL bir secim Rıdvan geLsin isterdim ama
futboL biLgisi konusunda aykut un rıdvandan cokta eksiği oLdunu düşünmüyorm!!

keske bir firsat olsada ridvan tekrar takima geri gelse.aslinda transfer konusunda bile ridvana bir danismak lazim.insallah aykut ridvan ve oguzun yasadiklarini yasamazlarda gercek fenerbahceliler takimimizda daha cok yer alir.bazi saskin futbolcularda bu adamlara bakarak kendilerini biraz toparlarlar.

hayırlı uğurlu olsun mutlu oldum bu habere:durdurun::biggrin

hayırLı uğurLu oLsun kardeşim,Aykut gibi futboL terbiyesi üst düzey kişiLeri futboLumuzun üst düzey mevkiLerinde görmek ne güzeL..

daha önceden belliydi geleceği ama iş imzaya kalmıştı..bombaları ardı ardna patlatmak istediler heralde.daum yerine lucescu olsa daha iyi olurdu bence..ayrıca paulsen konusunda juventus ile 5.5 milyona anlaşılmış..iş sadece paulsene kalmış..2 güne biterse şaşırmayın

HayırLısı OLsun Ama HaLa Daum, Aykut İkiLisinin BaşarıLı OLabiLecekLerini Düşünmüyorum...

Aykut Kocaman'ın bu işi yapabileceğini sanmıyorum.Çünki Rıdvan gibi Aykut'ta duygusal davranışları çok olan insan.Daum'la anlaşmaları imkansız.Ayrıca bu işi yapacak kişide eğitim,yabancı dil dünya külütürü vb şeylerin olması gerekir.Daum işine Aykut'u karıştırmaz.Belki Aykut futbolcularla olan ilişkileri düzenlemeye çalışırsa biraz faydası olur.Gerisi hikaye.

!!fenerbahçenin yaptığı en iyi transfer!!!

hehe bende biri geldi sandım hayırlı olsun valla çok sevindim aykut gelmiş aşırı mutlu oldum aziz yıldırım kendine günah keçisi arıyor başarılı olursa aziz yıldırımın eseri başarısız olursa aykut un eseri olacak :D

Geri