FLAŞ!! Aragones Resmen KOVULDU!!!!

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Altın Üye
Reaction score
0
Aragones ile yollar ayrıldı

aragones33.jpg

Sarı-lacivertli yönetimin yaklaşık 4,5 saat süren toplantısından sonra Luis Aragones ile yollarını ayırma kararı çıktı

Aragones ile yollar ayrıldı

Fenerbahçemizde beklenen karar çıktı. Sarı-lacivertli yönetimin yaklaşık 4,5 saat süren toplantısından sonra Luis Aragones ile yollarını ayırma kararı çıktı. Başkanımız Aziz Yıldırım'ın da cuma günkü basın toplantısında bu duruma açıklık getireceği ifade edildi.

Ayrıntılar Az Sonra...
Kaynak: Fenerbahce.com

Divertirse con su abuelo nietos aragones : )..

Türkçesi dede torunlarınla iyi eğlenceler dilerim bundan sonra.

tuh ya uzuldum bi gs li olarak

Rıdvan DiLmenı GetirirLerse Hiç Şaşırmam :hhmanD

Gitsin evine otursun torunlarını sevsin yaa ohhh beee

BekLenen Son, Aksi Bir Durumda Aziz Gidecekti Yoksa

antu'da gittiğine dair bi başlık yok fenerbahce.org sitesindede yok resmi sitelerden bi açıklama gelmedi hala

antu'da gittiğine dair bi başlık yok fenerbahce.org sitesindede yok resmi sitelerden bi açıklama gelmedi hala

Fenerbahçe'de Aragones dönemi bitti
Fenerbahçe yönetimi, Beşiktaş yenilgisi sonrası Luis Aragones ile yolları ayırmaya karar verdi. Aragones’in 2 yıllık sözleşmesini fesh etmeye hazırlanan yönetimin, bunu hangi şartlarda yapacağı yarın netlik kazanacak.
İlişkili fotoğrafları göster

NTV Spor
Güncelleme: 23:50 TSİ 14 Mayıs. 2009 Perşembe

İSTANBUL - Fenerbahçe'de beklenen gelişme oldu ve teknik direktör Luis Aragones ile sarı-lacivertli kulübün yolları ayrıldı.

Yaklaşık 4 saat süren bir toplantı yapan Fenerbahçe yönetimi, İspanyol teknik adamın görevine son verme kararı aldı. Ancak Aragones’in 2 yıllık sözleşmesini fesh etmeye hazırlanan yönetimin bunu hangi şartlarda yapacağı yarın netlik kazanacak.

Aragones'in menajeri Juan Figelin yardımcısını İstanbul'a çağıran yönetim, kendisiyle yarın erken saatlerde masaya oturduktan sonra fesih şartlarını karara bağlamaya çalışacak. İki taraf arasında anlaşma sağlanması durumunda ise, Aziz Yıldırım yarın saat 10.00'da düzenleyeceği basın toplantısında bu konuyla ilgili açıklama yapacak.

KAYNAK

Fenerbahce.com Webaslan.com aynı kişiye ait sitelerdir.

Fenerbahce.org da çıkmadan bu tip haberlere inanmamak lazım.Şimdi okudum sezon sonunda değerlendirilir demişler,sanırım tazminat almadan gitmeye razı oldu dede.Aksi halde bu dakika da kovabilirlerdi.

Biraz önce tv de izLedim.
Ntvspor da
sezon sonuna kadar takımın basında.
Son mactan sonra ispanya ya gidior. . .

şampiyonlar Liginden Elendiğimizde Ya Da Sezon Arasında Neden Gönderilmemiş?
Onu O Zaman Göndermeyenler Bu Günü Hazırladı
Guiza Ilk 11 De , Semih Yok...
Niye ?
çünkü Guiza Ispanya Milli Takımının Forveti...
Aziz Yıldırım Bunu Bile Farkedemedi...
Semih Bizim Milli Takımımızın Forvetidir,
Maç Eksiği Olmamamalıdır
Zaten çok Da Iyi Durumda Diyemedi...
Aragones Bir Taraftan Da Ispanya Milli Takımı Için çalıştı
Bilmem Anlatabildim Mi?

Geri