fiyat teklifi vericem yardım edin

jnnkn

New member
Reaction score
0
http://www.sanlastik.com.tr
arkadaşlar bu siteyi kendim yaptım yapmak için flash dreamwiever ve photoshop kullandım tum fotografları kendim editledim sizce teklif ne vermeliyim ilk işim olduğu için yiksek yada düşük bi rakam wermek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar bu arada site bitti ancak daha upload edemedim sorunları giderdim yanlış veya eksik bilgi görürseniz puan kırmayın:)

sağolasın bakalım başka neler gelicek

herzaman tekliflere açığım arkadaşim hem kendimi geliştiriyorum hemde para kazanmayı amaçlıyorum mail atmak istersen [email protected] a msj atabilirsin

Site güzel olmuş o flash resimler filan siten basit değil özellikle görsel yönden tatmin edici bir site talebe bakar piyasayı bilmediğim için fiyat konusunda yardımcı olamıyacam. Bence sen böle site yapıyosan kendini tanıtan bi site yap ;) bi sorum olacaktı bende macromediayadan flash bi site yaptım com uzantı almadım aldıktan sonra nasıl yayınlamaya sunuyoruz biraz açıklayabilirmisin

siteyi güzel yapmıssın bu tür flah kaynaklı siteleri ortalama 400-600$ arası yapıyorlar

400$ ideal bi fiyat bence ama
banner sitenin bütün ağırlığını yok ediyor... Çok basit gözüküyor... Bence biraz daha banner üzerine çalışabilirsin!!!

500Liradan aşağı kabul edip piyasanın fiyatını kırma. Site basit onun için bu kadar animasyona 750$'dan fazla istemek kazıklamak olur. Eğer kendin bi yerlerden alıp birleştirmediysen doğru yoldasın. Tebrik ederim.

Bence site mükemmel bir profosyönel çalışmadan farkı yok,tebrik ederim hocam ama fiyat konusunda bişi diyemicem kusura bakma :D

arkadasım su ürünler linkine keske resim koysaydın daha iyi olurdu .ama yinede eline saglık .güzel olmus.suan için 750 tl ideal bir fiyat

Geri