firefox

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mörfiyus

New member
Reaction score
0
firefox 2.16 kullanıyodum daha sonra firefox 3.1'i yüklemeyi önerdi bende kabul ettim.. fakat unuttuğum bişey vardı sıkkullanılanları yedeklemeyi unutmuştum gerçi onların kaybolacağını zannetmiyodum neyse firefox3.1 yüklendi bi de baktım sıkkullanılanlar yok,sistem geri yüklemeyi kullandım güncelemeden önceki zamana geri yükledim yani bi kaç saat öncesine ama baktım hala firefox 3 var ve sıkkullanılanlar yok :( şimdi ne yapsam sıkkullanılanları geri getirebilirim biri yardım etsin nolurrrr...

Öncelikle güncellemenin yapıldığı zamana geri dön.Firefox 3.1'i kaldır, firefox 2.0.0.16'yı tekrar kur.Sık kullanılanlar belirecektir.

Öncelikle güncellemenin yapıldığı zamana geri dön.Firefox 3.1'i kaldır, firefox 2.0.0.16'yı tekrar kur.Sık kullanılanlar belirecektir.

sistem geri yükleme ile güncelemelerin yapılmadan yani 3.1 kurulmadan önceki zamana geri dönücem ben öyle yaptım firefox 3.1 hala vardı; ben onu kaldırıp 2.16'yı kurarsam düzelir diyosunuz hiç olacağına inanmıyorum ama eğer dediğiniz gibi düzelirse size çok teşekkür..

son beş güne ait yer imi yedekleri firefox profil klasörü içinde bulunuyor..

profil klasörünü açmak için takip edilecek yollar genellikle aşağıdaki gibi olacaktır.:

xp ve 2000'de başlat > çalıştır > %AppData% > enter 'dan sonra \Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\ yolunu izliyoruz. xxxxxxxx rastgele sıralanmış 8 karakterden oluşur.

Windows 95/98/Me için: C:\WINDOWS\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\

Linux için,
~/.mozilla/firefox/xxxxxxxx.default/

Mac OS X için ise,
~/Library/Application Support/Firefox/Profiles/xxxxxxxx.default/

profil klasörünüzü açtığınızda bookmarkbackups adlı klasörü göreceksiniz. karbettikleriniz orada. bu kadar basit.

ALINTIDIR...

kardeşş çok saoll mesajın hızır gibi yetişti tamda sistem geri yüklemeyi çalıştıracaktım.. dediğin gibi yaptım sıkkullanılanlar geri geldi:biggrin, sanaaaa sonsuz teşekkürrr..:clap

Ben teşekkür ederim;
Sorunu çözdüğümüze göre kapatıyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri