Firefox Yer İmleri ve Eklentileri Sorunu

Bankers

New member
Reaction score
0
Değerli Forum Üyeleri,
Bir kaç gündür, daha önce kullanmakta olduğum Firefox'un eklenti ve yer imleri aniden yok oldu.Geri getirmeye çalıştıysam da başaramadım.Firefox'u bir kaç kez kaldırdım ve yeniden kurdum. Araçlar menüsü altındaki eklentileri indirmeye çalıştığımda "İndirme hatası 228" şeklinde hata veriyor ve indirme yapmıyor.Mozilla'nın kendi sitesindeki çözüm önerilerini ve Yine Mozilla'nın Forum'undaki açıklamaları uyguladım.Sonuç alamadım. Bizim Türkçe Forumlarda da bir şey bulamadım.Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.İlgilenecek olan arkadaşlara peşinen teşekkür ederim.
Sistem:Windows XP, Antivirüs : Kaspersky

Eğer firefox'u sitesinden indirdiysen o siteden indirdiğin firefox 3 değil, firefox 3.5 beta...

Henüz resmi olarak yeni yayınladığı için eklentiler uyumlu olmayabilir... fakat araçlar menüsü altında eklentiler bölümünde eklentilerin üstüne tıklayıp ayrıntıya bakarsan uyumlu olmayanlar belirtilmiştir...

sevgili arkadasim ilk önce gizli klasörleri gösteri isaretleyip Kulanici Hesabi ADI =? / appData klasöründe eger xp De tam bilemiyorum,ama burada olabilir\Mozilla\Firefox\Profiles\
"extensions.rdf" "extensions.cache" klasörlerini önceden yedekleyip bir yere kopyala,(Ne olur ne olmaz)
Yukardaki her iki datei Sil,, daha sonra tekar deneyin,, indiriginiz dosya.exe ise indirdiginiz yeri göstererek degistirin,mesela masa üzerinde ise icine klasör olusturmak suretiyle yeniden buraya indiriniz,, böylelikle.exe sorunuysa,, cözülmüs olacakdir, aksi takdirde tüm Add Ons islemleri icin yukarda bahsettgim iki klasörü silin ,, kolay gelsin, iyi forumlar,

Sayın Boschwer arkadaşım,
Yazdıklarınızı aynen uyguladım.Bugün tüm gün uğraştım, maalesef olmadı.İlgine çok teşekkür ediyorum.Son çare Format mıdır, onu da bilmiyorum.Alışmış olduğum bir çok yer imi ve eklentiyi kullanamamak çok kötü.Bu konuda yeni önereceğin şeyler olursa, memnuniyetle denerim.Gerçekten çok güzel eklentiler.Bilgisayar kullanmayı çok kolaylaştırıyordu.Yine de her şey için çok teşekkür ederim.Hoşçakal

Geri