Firefox gereksiz yere kasıyor

Shawn Michaels

New member
Reaction score
0
1yvq0.jpg

1yvr8.jpg

Chrome kullanıcısıyım fakat formatdan sonra bazı eksilerinden ötürü yüklemedim.Firefox kullanmaya başladım.Eklenti falan yok.Siteden araştırdığım bir konuda resimde görmüş olduğunuz eklentiyi kurdum ram sorunu çözülür diye fakat bir etkisi olmadı.

Herhangi bir önerisi olan var mı ? (Son sürüm 9.0.1)

butun sekmelerde acıkmı ram eklentısı bide ram ekletisinin ayarlarından en altta ki seçenek acık olsun.

total video converter kurulu ve çalışıyor mu?

yada her hangi bir medya programı varmı çalışan?

bu sorunla bende karşılaştım,bende total yüklü idi,kaldırdım ve düzeldi,win7 ye geçtiğimde total i yeniden kurdum ama şu ana kadar sorun olmadı.

bu arada çok sevmekle beraber firefox bazen sıkıntı yaratıyor :)

ram sorunu genelde var eklenti ile de olsa bu sorun çözülemiyor ..ve bu soruna bi çözüm bulamadılar .. eğerki chrome kullanıyorsan ya devam et yada operaya geç opera bu konuda tilkiden daha iyidir .. ve bütün eklentileri destekliyor ..

Hocam Chrome hafif ve hızlı bir tarayıcı ram ile ilgili bir sıkıntı hiç olmadı şimdiye kadar fakat eksi yönleri fazla.Java ve html desteği firefox kadar gelişmiş değil.Ayrıca basit bir örnek google nin kendi video sitesi olan youtube girdiğimde videoların açılması için bayağı bir süre beklemek gerekiyor.

Geri