Firefox 3 rekora hazır

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Uzun süredir çıktı çıkacak diye beklerken sonunda popüler internet tarayıcısının son sürümü Firefox 3 kullanıcılarla buluştu. Yeni sürümü rekor sayıda kullanıcının indirmesi bekleniyor.

1806_ff_275_2.jpg

Haftalardır beta sürümleri üzerine konuşulan ve son sürümü ilgiyle beklenen tarayıcı Firefox 3 sonunda indirilmek üzere internete yerleştirildi.

Mozilla bundan kısa bir süre önce bir nevi kampanya niteliğinde sayılabilecek bir uygulamaya giderek son sürümün rekor sayıda kullanıcı tarafından indirilmesine yardım edilmesi için kullanıcılardan istekte bulundu.

24 saat içerisinde mümkün olan en yüksek rakama ulaşarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi amaçlayan şirket dün akşam saatlerinden itibarenson sürümü kullanıcılara açtı. Yazıyı hazırladığımız saatte site üzerindeki form üzerinden 4,5 milyon kişinin indireceğini vadettiği tarayıcının rekor kırarak kitaba girip girmeyeceği merak konusu.

Daha önceki haberlerimizde de yer verdiğimiz tarayıcının son sürümünde akıllı adres çubuğu, daha süratli dolaşım ve arttırılmış güvenlik gibi temel yenilikler yer alıyor.

Firefox 3'ü indirmek için tıklayın...

Güncelleme:
Öte yandan Internet Explorer ile halen çok yüksek oranda pazara hakim olan Microsoft'un, Mozilla çalışanlarını tebrik ederek ofislerine IE logolu bir pasta göndermesi de şu sıralarda sıklıkla konuşulan olaylardan birisi oldu.

1806_ff_275_3.jpg

Üzerinde "(programın çıkışı için) tebrikler. Sevgiler, IE ekibi" yazan pasta için internet üzerinde farklı yorumlar da yer alıyor. Bir kısım kullanıcılar olayı Microsoft'un reklam hamlesi olarak yorumlarken diğer kesim ise bu jest ile taraftar toplamayı amaç edindiklerini iletiyor.

mozilla 3 ü dün indirdim ve çok memnunum eklentilerim de uyumlu çıktı..
hız olarak da artış var.

Çalışan eklentiler arasında Bunlar da varmı ?
downthemall!-1.0.1-fx+tb+sm.xpi
video_downloadhelper-2.6.1-fx.xpi

valla bende adblocker plus,piclens,phroxy, bir de idm cc var.hepsi de uyumluydu ama
senin eklentilerini bilemiyecem :melek

Çalışan eklentiler arasında Bunlar da varmı ?
downthemall!-1.0.1-fx+tb+sm.xpi
video_downloadhelper-2.6.1-fx.xpi

Arkadaşım Fx un kendi sitesine eklenti indirmek için girdiğinde zaten uyumlu olup olmadığını göreceksin. Benim çok sevdiğim temalar ve Fasterfox yeni sürümle uyumlu değil mesala...

bende fx 3 indirdim gerçekten hem hız olarak artış var hem güvenlik olarak bene gayet başarili olmuş ie Bye bye yaşasın firefox diyelim ozman ne diyebilirizki :D keşke bizde yazabilsekte :(

mesela flash player kuramıyorum daha çok neden var yazamıycam 2 saat xD ben beğenmedim 2 'ye geri döndüm

Ya ben 10 senedir internet exlorer kullanıyorum hep hata mata en son rümünü kullanıyordum oda hep hata bilmem ne sayfayı kapatıyor habire sayfa kapanıyor sonra tekrar aç sayfayı çok çektim bugun bi indirim dedim millet okadar övüyor Firefox 3 ü indirdim kurdum süper harika manyak bişey hızlı açıyor sayfaları ben bir daha explorer kullanmam FİREFOX KULLANICAM bundan sonra.

Geri