Film Nasıl Indirilir

kaya_90

New member
Reaction score
0
S.A arkadaşlar

Ya arkadaşlar ben de herhkes gibi internetten yerli - yabancı sinemada çıkan filmleri indirmek istiyorum daha bu sabah sürekli film kiraladığım adamla az daha biribirimize giriyorduk şerefsiz sahtekar cd ci orjinal diye bana sinema çekimi filmi satmaya kalkınca tartıştık her neyse arkadaşlar bende netten film indirmek isityorum bunu nasıl yapabilirim yani bunun bir programı felan mı var yardımcı olursanız sevinirim......

Film Sitelerine gir, ordan indirebilirsin....=)

canım bu gibi işler GENELLIKLE torrent dediğimiz dosyalarla yapılır.Filmi google'a yazsan zaten çıkar.Ama baştan söliyim kotalıysan hiç deneme sonuçta bi film normalde 900mb - 1.5gb arasında değişir

peki gardaş nasıl yapmak lazım bunu bu namussuz nerden nasıl indireibliim bildiğiniz bir kaynak varmı

Bencede Sen izle sonucta ındırıp napıcaksın kı ızlemıcekmısın ?

oncelike türkiyede tanınan torrent sıtelerının uyelık alımlarının açık oldugu bı zamanı kollamakla baslayabılırsın dha sonra ordan uyelık alıp film oyun ws ws dosyları torrent dsyası olarak ındırıp bilgisayarına kuracagın utorrent gibi yazılımlarla torrent dosyasını calıstırıp bilgisayarına filmleri indireblırsın... : )) tabı ayrıntılı bı bılgı toplamanda fayda war torrent işlerinde.. kolay qelsın...

kardeş sen mp4 formatında indirirsen senin için daha iyi olur genellikle 300-400 mb arasında olur filmler benim bildiğim bir site var filimndir1 yaz google'ye çıkar

bana özel bi post atarsan sana güncel forum sitelerinden bir kaçını önerebilirim arkadaşım

Kardesım Limewire Diye Bir Program Var Onun Son Versiyonunu ındır Ve Kur Acıldıktan Sonra Arama Yerıne Axxo Yaz Sana 1000-2000 Tane Fılm Cıkar Cıft Tıkla ınmeye Baslasın ınınce ızlersın Ama Fılmlere Alt Yazı Falan ındırmen Gerekır

biraz mantıklı düşünmen gerek meseLa googleye doğru sözcükLer iLe arattırırsan buLursun

isohunt sitesine gir kardeşim linki kopyala flashget içine yapıştır tıkır tıkır indir izle.

Geri