film nasıl indirilir, yüklenir, ekran görüntüsü nasıl alınır gibi sorunlar !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba kardeşim forumda yapmış olduğun resimli anlatımlar çok güzel bence bazen unuttuğum olayları sorup cevap almaktansa yayınlanmış resimli anlatımlarla çok cabuk kavrayıp zaman kazanıyorum dahada geliştirirsen sevinirim

yaa arkadaşım şu link leri biran önce yaparmısınız lütfen bişey anlamıyoruz film boyutlarını küçültmede dr divx i nasıl indirecem nasıl yükleyecem cevap lütfenn şimdiden teşekkürlerr

yaa arkadaşım şu link leri biran önce yaparmısınız lütfen bişey anlamıyoruz film boyutlarını küçültmede dr divx i nasıl indirecem nasıl yükleyecem cevap lütfenn şimdiden teşekkürlerr aynı şekilde filmi bölmek için ki pragramı da nasıl indirecez nerden ve nasıl inecek ve yüklenecek yardım larınız ve emeginiz için sagol

yaa arkadaşım şu link leri biran önce yaparmısınız lütfen bişey anlamıyoruz film boyutlarını küçültmede dr divx i nasıl indirecem nasıl yükleyecem cevap lütfenn şimdiden teşekkürlerr aynı şekilde filmi bölmek için ki pragramı da nasıl indirecez nerden ve nasıl inecek ve yüklenecek yardım larınız ve emeginiz için sagol

24 dizisi rapidshare indirmek istediğimde bu aşadaki hata çıkıyor neden yani indirimiyorum.
this file has been deleted
reason THİS FİLE IS FORBIDDEN TO BE SHARED complaints received TAMAM

bilenler bilmeyenlere söylemeli eline sağlık

kardeşim ben yeni konu açtım ama bu konuyu okumadan şu andada okudum ama anlayamadığım tek nokta var rapid yada farklı dosya yükleme sitelerine nasıl yükleme yapabilirim ve hemenpaylaşta kapalı orada yüklemeyi hallediyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri