Film izleyemiyorum

sen@

New member
Reaction score
0
Film izlemek istiyorum ama çok yavaş ilerliyor bu şekildede hiç bir tadı kalmıyor acaba neden kaynaklanabilir?
Sorunun kotayla alakalı olduğunu sanmıyorum,internetimde normalde çok hızlı.
Sorun ne? Donmadan izlemeyi sağlayan bir program varmı?
Bilgilendirirseniz sevinirim

dostum sorun net hızından kaynaklanıyor genelde fakat filim izlediğin sitenin serverindede bir soru olabilir ama genelde net yavaşlığından kaynaklanıyor. Çözümünün yok olduğunu biliyorum saygılarımla..

Net in ne kadar hızlı olursa olsun. İzlediğini sitenin server ı desteklemiyorsa net hızını hiç bir halta yaramaz.Sana önereceğim çözüm başka siteden film izle.

Net in ne kadar hızlı olursa olsun. İzlediğini sitenin server ı desteklemiyorsa net hızını hiç bir halta yaramaz.Sana önereceğim çözüm başka siteden film izle.

Bir çok sitenin sunucusunda aynı problem var o zaman çözümde yok şu an.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

biri dizimi dedi :)) maria falanmı heheh valla dostum çözüm üretmek zor bende aynı sıkıntıyı yaşıyorumda net iyiyse videoları iyi izlerim ( şarkı youtube ) iyi değilse beklerim video dolana kadar ne yapcan mecbur.

biri dizimi dedi :)) maria falanmı heheh valla dostum çözüm üretmek zor bende aynı sıkıntıyı yaşıyorumda net iyiyse videoları iyi izlerim ( şarkı youtube ) iyi değilse beklerim video dolana kadar ne yapcan mecbur.

Mariadanda iyi 'Big Bang Theory've 'Merlin' bugün merlinin yeni bölümü var ama donuyor işte:thumbdown:
Netten araştırıyorum bir taraftan 'anticrash ' diye bir program varmış donmalarıda engellermi acaba yükleyeceğim şimdi.

hocam o dediğin program bilgisayar donmasına karşın kullanılıyor :))videoların donmasına karşın değil yhaf

Geri