Film izlerken takılma !!! (yardım pls)

By_akrep

New member
Reaction score
0
Forumda buna benzer bir konu varmı bilmiyorum arattım ama göremedim eğer açılmışsa yönetici arkadaşlardan şimdiden özürdilerim,

arkadaşlar pcde film izlerken görüntü takılıyor bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz ?

pc özellikleri işlemci amd athlon 64 3,0 (2.0ghz), anakart asus k8v deluxe, ekran kartı ati radeon 9550 512ram 160 gb hardisk.

Sorunu detaylı anlatmak gerekirsem, dvix, avi vs filmleri izlerken (online film değil) görüntü takılarak ilerliyor seste herhangi bir problem yok sadece görüntü,
daha önce böyle bir sorun yaşamıyordum, filmleri flashdiskle pcye atıp o şekilde izliyorum,

bu sorun bsplayer media player, kısacası bütün medya oynatıcılarında yaşıyorum,
k-lite codec programı kurmuştum onu kaldırdım görüntü düzelti fakat bu seferde farklı formattaki filmleri açamaz oldum, k-lite codeci tekrar kurdum sonra kaldırdım ama sorun gene devam etmekte.:crying: :crying: :crying:
Bu konuda acil yardım....

videoları gom player kullanarak çalıştırmayı dene
ve codeclerini güncelle

K-lite en son sürüm ve güncel durumda, gom player yüklememe rağmen malesef sorun hala aynı,
farklı bir çözüm yolları Pls?
Şimdiden Tşkler.

ekran kartının en son yayınLanan driverı kuruLu değiL mi
onun haricinde oynatıcı oLarak kmpLayer'ı tavsiye ederim

Yardımlarınız için tşkler,
Malesef ekran kartım arızalıymış.

ya bende aynı sorunu yaşıyodum verdiginiz siteden girdim ama mahkeme kararlıyla site kpanmıştır felan diyor başka bi yolu varsa yardım edin pls

ya aynı sorunu bende yaşıyorum erdiginiz linkten siteye gerdim ama mahkeme kararlıyla kapanmıştır felan 1şeyler yazıyodu eger başka 1 site felan biliyosanız yardım edin pls

k-lite codec bendede aynı sorunu çıkardı,kaldırdım kmplayer kullanıyorum.

Geri