FiLiSTiN-İsRaiL SaVaŞıN KaNLı YüZü

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Hamas'ın Kassam Füzeli Saldırısı ve Verdiği Hasar

İsrail'in Karşı SaldırıSı ve Yarattığı Vahşet

Savaşın Çirkin Yüzünü Gösteren Kareler
Yine Masum İnsanlar Canından Oluyor​

Hamas'ta ne ayaksa cebi delik, çapulcu adamların kafa tuttuğu orduya bak hayret birşey

neyine güveniyosun be aptal hamas

Allah'ım İnanılmaz Derecede Vahşet Gören Sen Müslüman Kardeşlerimize Yardım Eyle....Amin.....

şerefsiz israil, gücün bu fukaralara yetiyor!!! sıkıysa o füzeleri TÜRKİYE'ye gönder!!!!

Hamas Az BiLe Yapıo BunLara
BunLara Acı Vermek Kadar GüzeL Bişey Yok
Irkçı Diosanız Evet Irkçıyım!!

Bu israilinde anasını ...... biri çıkacak elbet.1 milyon israilli sivil ölsün zerre üzülmem.Ama yazık bu insanlara.Hamas çok güsel yapıyo bunlara.Az bile.

Hamas'ta ne ayaksa cebi delik, çapulcu adamların kafa tuttuğu orduya bak hayret birşey

neyine güveniyosun be aptal hamas

sen nedion ya adamlrın gelip ülkelerini işgal ettiler elleri kolları bağlı mı dursunlar ne olursa olsun direnecekler tabi:mad::mad::mad:

misket bomba atıyo şerefsizLer..

bide bastırmak için atıyoruz diyorLar. ALLah'tan buLsunLar.

LanetLi kawim israiL, KahroLsun.

yaw HitLerden ne farkınız kaLdı....
O sizi siz FiListin'i katLediyosunuz..Kim dur diyecek..
ama unutmayın onca ananın gözyasLarı bosa gitmez....​

:angry bişey yapamamam o kadar koyuyo ki bana anlatamam size

Yaptığın şerefsizLik yanına KaLmaz .sraiL..

___Gazzeden Son Görüntüler..roketatara misket___

83334.jpg

83335.jpg

83336.jpg

83337.jpg

83338.jpg

83339.jpg

83340.jpg

83341.jpg

83342.jpg

83343.jpg

83344.jpg

83345.jpg

83346.jpg

83347.jpg

83348.jpg

83349.jpg

83350.jpg

83351.jpg

83352.jpg

83353.jpg

83354.jpg

83355.jpg

83356.jpg

83358.jpg

83359.jpg

83360.jpg

83361.jpg

83362.jpg

83363.jpg

83364.jpg

83366.jpg

83368.jpg

83369.jpg

83370.jpg

83371.jpg

83372.jpg

misket.jpg

Saldırılarını artıran İsrail, Gazze'ye takviye birlik gönderiyor

BM Güvenlik Konseyi'nin ateşkes kararını tanımayan İsrail, Gazze'ye saldırılarını şiddetlendirdi. Bölgeye takviye birlik göndermeye başlayan Tel-Aviv'in amacı, Mısır'da gerçekleştirilen ateşkes görüşmelerini başarısızlığa uğratmak.

Gazze'deki kalabalık semtlere girerek, operasyonun üçüncü aşamasına fiilen geçen İsrail, dün 27 Filistinliyi daha öldürdü. Hayatını kaybeden siviller arasında 4 kişilik bir aile de var. Gazze'de katledilen Filistinli sayısı son saldırıların ardından 900'ü buldu. Kahire'de, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu bazı ülkelerin ateşkes için yoğun çaba sarf ettiği sırada gerçekleştirilen saldırıların 16 günlük operasyonun en şiddetlilerinden biri olduğu belirtiliyor. İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Filistinli grupların fazla direniş gösteremediği operasyonda hedeflerine ulaşmak üzere olduklarını söyledi. Dışişleri Bakanı Tzipi Livni'ye göre ise saldırılar aralıksız sürecek.

kaynak

Gerçekten iç karartıcı bir konu olmuş toprağım akşam akşam..İnsanlık ayıbı diyorlar cük oturuyor ya...

içim param parça oluyor yemin olsun deseler hadi gidiyoruz gazzeye yemin olsun giderim israile karşı savaşırım

lanetli kavim israil bunların hesabinı elbet ödeyecek...

Gerçekten iç karartıcı bir konu olmuş toprağım akşam akşam..İnsanlık ayıbı diyorlar cük oturuyor ya...

resimlerden birinde büyütülünce net görülüyorki açılan bir bomba çukurunda MEDİCİNE yazan ilaç kamyonu bile vurulmuş..bunlarda insan namlı varlıktan tek bir noktalık eser yok..

gerçekten gözlerim doldu yaaa biraz kendimi onların yerine koydum ve su an bilgisayaraın basında oturdugum için hem utandım kendimden hem de halimize şükrettim.Allah yardımcıları olsun ordaki müslüman kardeşlerimizin...

filistinliler bu kadar hakli olduklari bir davada bile baslarina terorist hamasi secmeleri tam bir cahillik ornegi....acık olan birsey varki hamas gibi teror orgutleri kandan beslenir.....ve ilkk ates kesi bozan ve israile saldiran hamastir. cunki baris islerine gelmez savas olucak kan dokulecekki taraftar ttoplayabilsin......Bu aynı seye benzer DTP nin turkiyede birinci parti olmasi gibi bi durum.......Gerci araplar genelde bilim teknoloji akildan uzzak geri bir toplum oldugu icin hamasın secilmesine hic sasirmadim......Ve bir devlet olarak israil bence kendini yoketmeye adamiss olan hamasa karsi nefsi mudafa yapiyo......Sonuc olarakta terorist bir ulke durumuna dusen filistinede kafasina bomba yagmaktan baska secenek kalmiyo......Aslinda bi bakima iyide oluyo dedelerimi arkadan hancerlemenin cezasini oduyorlar nede olsa hain milllet bu araplar .....olan sa coocuklara oluyo iste :(

Geri