Fikstür Avantajı Yoktur

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Mustafa Denizli kalan 7 haftayı değerlendirdi. Hiçbir takımın fikstür avantajı olmadığını belirten tecrübeli hoca, "En iyi avantaj, tüm maçları kazanmaktır" dedi.

xomglg.jpg

Ligde kritik haftalara girilirken, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli kalan maçları değerlendirdi. Dünka antrenman öncesinde basın mensuplarıyla sohbet eden tecrübeli çalıştırıcı, önemli açıklamalarda bulundu. Söz, Kara Kartal’ın kurt hocasında: “Takım ruhu çok önemliydi, artık bu oluştu. Şu an 6 eksikle çalışıyoruz, maça böyle çıksak da dert değil. Fikstür avantajı diye bir şey yoktur... En iyi avantaj, kalan maçların hepsini kazanmaktır. Kocaeli’den ayrılalı
15 sene olmuş, bana 15 gün gibi geliyor... Orada çok güzel anılarım var. Ligdeki durumları bizi ilgilendirmiyor, sadece kazanmak için orada olacağız...”

‘Bobo’yu dışarıya almam’
“İbrahim Üzülmez her türlü övgüyü hak ediyor. İşin ilginç yanı, her maç bunu tekrarlıyor. Yusuf da iyi çıkış yakaladı. Ben olaya bireysel değil, takım olarak bakıyorum. En nefret ettiğim şey, gol kaçırdığı için bir oyuncuyu kenara almaktır. Her pozisyonda vardı Bobo... Kayseri maçında atamadı, bir sonraki maçta atacaktır. Kart konusuna gelince... Toraman ve Serdar pozisyon gereği kart gördüler. Ceza vermeyeceğiz. Ancak gereksiz kart görenler, cezasını çekecektir...”

‘Her takım değişir’
Antrenman sonrasında teknik direktör Mustafa Denizli, Kadir Has Üniversitesi’nde bir panele katıldı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Denizli, “Başarılı kadro bozulmaz denir. Ben o düşünceye katılmam. Başarılı kadroları bozmazsan, başarısız olacak kadronun temelini atarsın, sonra kullanacak rezerv ekip bulamazsın. Takımımdaki futbolcular, ben bir kadro söylediğimde hiçbir şekilde bunun negatif bir düşünceden dolayı ortaya çıkmadığını bilirler” dedi.​

Kaynak

Çok Iyı ßi AçıkLama..Son 8 Hafta KaLa Hıc ßı Takımı Kucumsemeden Sahaya Çıkmamız ßızım İçin Çok ÖnemLi...Puan KayıpLarı Yaşamadan Sezon Sonu İns İp'i GögüsLeyen ßiz oLucaz.. =)

Geri