fikrinize ihtiyacım var!

bad_girll

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var her telden olduğuna göre duygusal anlamda da olabileceğini düşündüğüm için buraya açtım konumu sorum şu hoşlandığım bi arkadaşım var konuşmalarına bakılırsa onunda boş olmadığını düşünüyorum ama bunu ortaya çıkarmak için bişeyler yapmam gerekir işte bu konuda yardım istiyorum sizlerden şimdiden teşekkür ederim hepinize...ayrıntılı bilgi isteyenler ve özelden yardım etmek isteyenler özel mesaj atabilir..

Öncelikle nickini kendinde yansıtmayacaksın.
Onun hobilerini hoşlandığı şeyleri bir şekilde öğrenmen
bu konular sayesinde onunla iletişime geçmen gerekir.
Meselaatıyorum malum kişi rap müzik seviyordur o kanaldan girip samimiyeti ilerletebilirsin.
Konuşmadan iletişime geçmeden birşey ortaya çıkaramassın batar daha çok.
Ayrıca seninde bir şekilde ona boş olmadığını belli etmen gerekir.
Eğer hala tık yoksa boşver zaten ondan sana hayır gelmez.
Kendimden biliyorum =)

Ayrıca konuun daha uygun olacağı linki aşşağıya verdim.
Orda bu konuda master yapan üyelerimizle tanışma erdemine ulaşmış olacaksın :)

Burdan: http://www.hackhell.com/romantizm-duygusallik-sevgi/112852-dertlesmek-isteyenler-buyursun.html

mesajın için teşekkür ederim
nickimdeki gibi kötü biri değilim =)
neyi sevip sevmediğini az çok biliyorum telefonda yada msnde konşyrz yüz yüzede görüşüyoruz konşmalarından tavırlarından boş olmadığını tahmin ediyorm ki arkadaşlarımda aynı şeyi söylüyor ama sorunum onn bana açılmasında ben belli etmek istemiyrm öyle olunca da sevmediğimi düşünebilir öyle şeyler işte ya :( link için saol

herşey için teşekkürler yinede...

sana karşı boş olmadığını düşünüyorsan acele etme , boş deil derken sadece hoşlanmak ta olabilir ...
Hoşlanmak gibi duygular balon gibidir , ve bi anda patlayabilen sonuçlar verebilir .. Ama duygusal anlamda bişiler besliyorsa oda beklicektir ... Tam anlamıyla emin olana kadar bende fazla yüklenme ...
Bırak o sana açılsın

Geri