Fikret Orman Devreye Girdi

admiral

New member
Reaction score
0

Transferde arka planda kalan başkan Fikret Orman, Ospina transferinin çözülememesinin ardından düğmeye bastı. Nice kulübü ile temasa geçen Orman, kısa sürede büyük aşama kaydederek yüzleri güldürdü.

Teknik direktör Samet Aybaba’nın, “Ospina’yı kadromda görmek istiyorum. Hem çok yetenekli, hem de genç bir isim. 3’e alıyorsak 5’e satarız. Alırken kazanmak önemli” dediği Kolombiyalı için başkan Fikret Orman, kolları sıvadı. Nice takımında görev yapan David Ospina’nın hâlâ transfer edilememesine kızan Orman, bu işi bizzat kendisi bitirecek. Fransız ekibiyle temas halinde olan başkan Orman’ın transferde sona yaklaştığı öğrenildi. Beşiktaş’a gelmek için can atan Ospina’nın da kulübünü ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Nice’li idarecilerle konuşan Fikret Orman’ın, Ospina’nın sözleşmesinin gelecek sene biteceğine dikkat çekerek, “Seneye bedavaya alırız” mesajını verdiği bildirildi. Kulübüne, “Ben Beşiktaş’a gitmek istiyorum. Transferimde kolaylık sağlayın. Eğer bana izin vermezseniz bir sene burada kalırım. Seneye bedelsiz giderim” diyerek rest çeken genç eldiven de Siyah-Beyazlılar için büyük bir fedakarlık örneği gösteriyor. Hal böyle olunca Fikret Orman da transferde ciddi bir aşama kaydetti. Yöneticilerle konuşan Orman’ın önümüzdeki günlerde Ospina’yı Avusturya kampına getireceği öne sürüldü.

Aybaba sabırsızlanıyor

Başkan Fikret Orman’ın bu konuyla ilgilenmesine sevinen teknik direktör Samet Aybaba da oldukça heyecanlı bir bekleyiş içerisinde. Transferin bitmek üzere olduğunu düşünen Aybaba, mutluluğunu teknik ekiple paylaştı. Yardımcısı Recep Çetin’e, “Bana öyle geliyor ki bu transfer her an bitebilir. Ospina’yı alırsak iyi bir iş başarmış oluruz. Transferle başkan ilgileniyor. Cuma günü Manchester City maçını izlemeye güzel haberlerle geleceğini düşünüyorum” dediği kaydedildi.​

Geri