kumarbazz
New member
- Reaction score
- 0
KUMARBAZZ
Adamın biri kendini fare zannettiği için akıl hastanesine düşmüş. Tedavisi bittikten sonra doktor sormuş. Simdi sen bir fare misin yoksa insan mi?
Deli :
- Fare olur mu doktor bey ben bir insanim.
Doktor :
- O zaman artık gidebilirsin iyileştin artık.
Deli kapıdan çıkmış ve imdaaaaaat diye bağırarak tekrar içeri girmiş doktor ?ne oldu? demiş...
Deli :
- Bir kedi gördüm de ondan korktum.
- Sen hani artık kendini bir fare zannetmiyordun.
- Ben fare olmadığımı biliyorum da kedi nerden bilsin...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Laz'ın biri, takasının içinde oturmuş, Allah'a yal* varmaktadır: — Allahum, bu cün tuttuğum ilk paluğu pi fakirevereceğum, der. Ve lâz oltasını atarak beklemeye başlar. Neden sonra oltayı çeker. Bakar ki bir de ne görsün? Ucunda koskocaman bir balık! — Haçan hiç pu da fakire verulur mu daa! Birden balık bir çırpınışta oltadan kurtulur ve denize atlar. Lâz üzgün ve şaşkın: — Allahum, ben şakacıktan demuştum daa... der.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Temel'e birgün sormuslar
- En cok hangi nefesi seversin.
Temel'de onlara şu cevabı vermiş:
- Sigaramın ilk nefesi ve kaynanamın son nefesi....
Heey dostum iyi haberlerini aldim, evlenmissin!!
-Evet bu 4. oldu
-Onceki ücüne ne oldu peki?
-Ücü de öldü..
-Yapma ya.. cok uzuldum.. nasil oldu peki?
-Ilk karim yedigi mantarlardan zehirlenerek öldü
-Bu korkunc bisey.. peki ya ikincisi?
-O da mantar zehirlenmesinden öldü
-Tanrim ne kaderin varmis senin... ya ücüncüsü?
-Yoksa o da mi..."
-Hayir hayir.. o boynu kirilarak öldü
-Anliyorum.. kazaydi yani..
-Hayir... mantarlari yemedi....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Temel Laz olduğu için kendinden nefret ediyormuş. Amerikaya gitmiş ve birçok ameliyattan sonra burnunu düzelttirmiş, iyi şekilde İngilizce öğrenmiş ve meşhur bir piyanist olmuş. Birgün büyük bir topluluğa konser verdikten sonra seyircileri selamlarken ön taraftan bir ses duymuş:
-Helal sana hemşerum, çok iyi çalayusun da!
Temel: - Benim Laz olduğumu nereden anladın yahu. Halbuki Lazlara benzememek için bir sürü ameliyat oldum.
- Nasıl anlamayayım, demiş adam. Bütün piyanistler otururken sandalyeyi kendilerine çekerler, sen ise sandalyeye oturup piyanoyu kendine çekeyusun.
TEMEL BİRGÜN ARABA ALMAYA KARA VERMİŞ.GİTMİŞ BİR GALERİYE..KAPININ ONÜNDE SON MODEL KIRMIZI BİR FERRARİ. GALERİCİ HEMEN TEMELİN YANINA YANAŞMIŞ.
"EFENDİM BU ARABA EN SON MODELİMİZ. CELİK JANT,ÜSTÜ AÇILIR TAVAN,OTOMATİK VİTES.BURDAN (AYDIN'DAN)Bİ ÇIKIN VAN'A 5 SAATTE VARIRSINIZ" DER.
TEMEL:HADİ YAAA.... O ZAMAN BEN AKSAM DÜŞÜNEYİM CEVABIMI YARIN GELİR SÖYLERİM, DER.
(TEMEL BİRGÜN SONRA GELİR...)
BEN BU ARABAYI ALMAKTAN VAZGEÇTİM,DER.
GALERİCİ:NEDEN EFENDİM.BU FIRSAT KACAR MI? BU ARABA MODELLERİNİN EN İYİSİ..,DER.
TEMEL:''TAMAM ANLADIM KARDESİM DE; BEN BU ARABAYI ALDIKTAN SONRA VAN'DA NAPCAM?''DEMİŞ
Bir Gün Temel Ve Iki Arkadaşi Issiz Adaya Düşmüşler, Orda Bi Lamba Görmüşler, Ellerini Sürtmüşler Ve Ordan Cin çikmiş.demişki;üçünüze Birer Hak Veriyorum.temelin Bir Arkadaşi Ben Eve Gitmek Istiyorum Demiş.onu Eve Göndermiş..ikinci Arkadaşi Isteğini Söylemiş;ben De Eve Gitmek Istiyorum Demiş;onuda Göndermiş. Sira Temele Gelmiş,sen Ne Istiyosun Demiş,temel De Demişki;bende Arkadaşlarimi Geri Istiyorum Demiş........
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------