FIFA'nın manşeti Milan Baros

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
FIFA, resmi sitesinde Galatasaray'ın golcüsü Milan Baros ile ilgili kapsamlı bir analize yer verdi.
"Baros'un Sarı Kırmızı Aslanlarla Arası İyi" başlığıyla manşete taşınan analizde, golcü oyuncunun kariyerindeki kilometre taşları anlatıldı. Baros'un son altı ayda Galatasaray formasıyla eski formuna kavuştuğundan söz edilen metinde, Çek yıldızın Banik Ostrava'da parladıktan sonra İngiltere'de aradığını bulamadığı anlatılırken, Türkiye'ye geldikten sonra 14 maçta 14 gol attığı hatırlatıldı ve "Görünüşe göre Baros kariyerinde doğru bir adım atmış" ifadesi kullanıldı.

news_manset_resim_jw_Baros022.jpg

Galatasaray'ın UEFA'da son 32'ye kalmasında Baros'un dört golle katkısı bulunduğu hatırlatılırken Çek oyuncunun geçen günlerde Galatasaray TV'ye verdiği demeçten alıntılanarak şu sözlerine yer verildi: "Uyum sorunu yaşamadım ve şu ana dek 18 gol attım. Devamının da geleceğini umuyorum. İşimi kolaylaştıran çok iyi bir kadromuz var. Favori gösterilmesek de UEFA Kupası'nı kazanacak kalitedeyiz."

Haber - analizin son cümlesinde ise şu cümle yer aldı: "Baros ve takım arkadaşları lider Sivasspor ile karşılaşacaklar. Ama Baros'un bu formu devam ederse puan sıralaması yakında değişebilir."

Fifa Kaynak: http://www.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=997268.html#on+fire+baros+turkish+delight

On-fire ‘Baros’ Turkish Delight

baros u atmıcakda guiza yı mı atacak :D

-Baroş Kendını Yere Atar...Direk PenaLtı..
-Baroş Uzaktan Şut Çekmez Takım Arkadası KaLeciyi Geçer Barosa Pas Atar Ve GoL'ü Atar Baros
-Baroş HakemLerın Göz Bebeqidir Adama Dokunsan Hakem GeLir Sana Kırmızı Kart Verir

Wayy Be ÖvündükLeri Adama Bak HeLe =) Gs Bordoxsu Anca Rüyasında Yener..Baroşşşta Anca Yere Bırakır Kendını PenaLtı KuLLana KuLLana GoL KraLı oLur =) :goz:

мσzσℓє мιяα¢н;3952628' Alıntı:
-Baroş Kendını Yere Atar...Direk PenaLtı..
-Baroş Uzaktan Şut Çekmez Takım Arkadası KaLeciyi Geçer Barosa Pas Atar Ve GoL'ü Atar Baros
-Baroş HakemLerın Göz Bebeqidir Adama Dokunsan Hakem GeLir Sana Kırmızı Kart Verir

Wayy Be ÖvündükLeri Adama Bak HeLe =) Gs Bordoxsu Anca Rüyasında Yener..Baroşşşta Anca Yere Bırakır Kendını PenaLtı KuLLana KuLLana GoL KraLı oLur =) :goz:

MiLan Baros 14 GoL
Beşiktaş 27 GoL..
:goz:

Attıqı GoLLeri Goruyoruz Laz..aLtay Maçında Yine Attı Kendını Hakem PenaLtıyı Verdi Direk =) Ama İşte Yukarda aLLah Var KaLeci Panter KesiLdi Topu Çıkardı..Baros GoL KraLı oLursa En Buyuk Pay Linconlde DeqıL HakemLerde oLucak =)

Tabiri Caizse KüLLerinden Yeniden Doğdu, Ne LiverpooL'Da Ne De Lyon'da Bu Performansa Erişemediği İçin, 14 Maçta 14 GoL Gibi Maç Başına 1 GoL OrtaLaması Gibi Ciddi Bir Oran Tutturması Ve Şu Durumda TSL'De GoL KraLLığında Lider OLması Gibi DurumLardan Uefa'nın Dikkatini Çekmesi Kadar DoğaL Bir Durum OLamaz, Bugün Aynı Durum Güiza'Da OLsa ManşetLeri Güiza SüsLerdi Bu İşLer BöyLe İşLer Ne Zaman Gününde Ve İyi Bir Sezon Geçiriyorsan BunLarı Görürsün Kimse Gücenmesin ALınmasın, Şımarmadan İşini Yapmaya Devam Etmesini Temenni Ediyorum, SakatLık Geçirmediği Sürece Lig Sonunda 25i Rahat BuLacağını Ve ZorLarsa GeçebiLeceğini Düşünüyorum, TebrikLer MiLan =)

avrupadaki takımım liverpool... bunun sebepleri arasında 2 futbolcu vardı .. birisi steven gerard , diğeri milan baros tu ...
tebrikler ....

Geri