Fifa 2011 Klavye tuş sorunu

gemail

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba,

Daha önce bir çok kez kurup oynadığım fifa 2011 i yeni bilgisayarıma kurdugumda şöyle bir sorun ile karşılaştım, gerekli tuş ayarlarını yaptım ; A: uzun pas S:kısa pas D:şut W:ara pas vs .. Sizinde bildiğiniz gibi Q+W yaptığım zaman havadan koşu yoluna pas atması lazım fakat atmıyor , birde sağ köşeye şut çekemiyorum . bunları arena modunda denedim kaleyi aldım karsıma sağ köşe vuruyorum gitmiyor sola vurunca sorun yok . Hevesle kurdum oynicam diye kursağımda kaldı valla yardımcı olursanız çok sevinirim . Makina sony vaio , int. üzerinde araştırdım daha önce hp de olmuş başka birisine bios update ile halledilmiş fakat bende update yaptım malesef hallolan bişi yok, yapışkan tuşlardandır dedım o da değil. lütfen yardıımmm :crying::crying::crying::crying: teşekkürler şimdiden

Not: Harici klavye ve joystick önerileri dışında bir çözüm istiyorum, o kadar paraa saydık yani :))

Sıradan olacak ama silip kurmayı denedin mi acaba ?

Ayarlar sıfırladıktan sonra bir daha dene bakalım.

tüm ayarları sıfırladım . hatta servispack kurulu değildi onu kurdum falan ama yok arkadaş bana mısın demiyor. İşletim sistemim 64bit win7 acaba sistemle ilgili bi sorunu olabilir mi ?? 64bit'te oynayan arkadaşlar sorun yaşıyor mu ? :((

Geri