Fifa 2009 bile kasıyor

ugur2638

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bendeki bilgisayar yeni sayılır ama en ufak oyunları ve programları bile kasarak çalıştırıyor.Bilgisayar özelliklerini yazayım ona göre yardım edip yol gösterirseniz sevinirim.
Ram 2 gb
Ekran kartı 256 mb
İşlemci Dual Core 2.00 ghz
İşletim sistemi vista 32m bit
Directx 10
Şimdiden teşekkürler

Çok sağol cevabın için
Bilgisayar temiz fazla yüklü bi şey yok
Advanced SystemCare ile onardım ama yine olmadı. Bide Eset Smart Security yüklü antivir olarak ondan olabilirmi acaba

baktın olmadı format at driverlearını yükle

en mantıklısı şu diyelim 160 lık hard diskin var kopyala dosyalarını ama hepsini sonra tak format cd ni

bütün ayrılmış alanları sill sonrada hard diski ikiye böl 20gb c ye

kalan ne kadarsa d ye ver şimdi c ye format at programları yükle d yede bütün oyun müzik ne varsa artık onları yükle baktın bi sorunmu var at hemen formatını kurtul gitsin tabi format atmadan da yöntemler var

Daha doğru dürüst hiç bi şey kuramadım bilgisayarda yeni sayılır zaten.
Donanımsal mı yoksa yazılımsal mı bi sorun var acaba nasıl öğrenebilirim
Tşkkler cevabın için son çare format :)

ekran kartın biraz düşükmüş sorun ondan kaynaklanıyor olabilir

Ekran kartı düşük evet ama en azından fifa yı kaldırmaz mı

Görev yöneticisindede ram 1 gb görünüyor. Vistadan mı kaynaklanıyor bu sizlerdede böylemi ?

ekran kartınla alakalı değil
oyun içinden grafik ayarlarında 1-2 oynama yapman lazım.
v-synic felan öle kıl ayarlar var onları kapa

v-synic bu ne oluyor bilimiyorum ama diğer ayarları en düşüğüne getirmiştim

çözünürlük 800-600 da bile takılıyor

antivirüs vesaire diger calısan programları kapat hal kasıyorsa ya ekran kartı dusuk yada vısta pc yı zorluyor.bana sorarsan vısta zorluordur kur xp kurtul vıstadan..

usta bak orda oyuncuların yüz hatlarıyla ilgili ve forma yapılarıyla ilgili bazı şeyler var.
benim pc de de x1550 vardı onunla kastırıyodu ayarları yaptım açtı. onda da 256mb ram vardı.
sonra bi arkadaştan hd 2600 pro aldım 512mb lık onda bütün ayarlar full oynuyodum.
şimdi oyun yüklü değil yoksa sana hangisini aç kapa yapacağını yazardım da oyunda ayar bölümünde grafikle ilgili herşeyi kapa hakem bile gezmesin sahada bi dene.
olmadı gerçekten de ekran kartın tırt

Eyv. kardeş sağol ayarlar bölümündeki bütün özellikleri kapattım veya en düşüğe ayarlamıştım yine olmamıştı ondan sonrada canım sıkıldı sildim.

Yine kurunca bi denerim çok sağol önerilerin için

yardımcı olabildiysek ne güzel.
ama bana sorarsan al bitane hd 2600 pro bide ara aparat sana en fazla 100e felan patlar. birçok oyunu tıkır tıkır götürüyorsun.
daha büyük ekran kartı da önerebilirdim ama onun için kasanın sup değişecek o da bi 100 dolar onun için gerenk yok

ugur kardesım xp professional kur kurtul vistadan cok kasıor senın pc le aynı ozellıkte bı pc ye kurdum bugun vıstadan xp pro ya gecırdım muthıs farkedıo..onda 1.6 idi sende 2 ghz xp kur arap atı gıbı olmazsa pc ben burdayım ara bul :D

Laptop kullanıyorum o yüzden donanım ekleyip çıkarma gibi bi imkanım yok.En baştan yazmalıydım pardon

freeguy en güzelini söyledin valla ama bi ara onu denemiştim başka bilgisayarda baya driver sorunu çıkardı.Bunada kurmayı düşünürdüm ama garanti dışı kalır die korkum.Yoksa en iyisi senin dediğini yapmak baya hız farkediyor. Visatayı ne diye yazdılar hala anlamıyorum zaten Xp de ne güzel sorunsuz yaşayıp gidiyorduk

hocam sen bize laptop desene.
onun zaten o ramla ve oekran kartıyla fifa2009 u yüklemesi bile bi mucize.
bide üstünde vista varsa uu yandın sen.
makinaya acil windows 7 koy sonra bidaha dene belki biraz daha etkili olur ama laptop işlemcileri eğer çok kaliteli değilse oyunlara pek izin vermez.

Aslında oynaması lazım.Hemen hemen benim bilgisayar ile aynı özlellikteki laptop ta oynamıştım ama vistamıydı xp miydi onu hatırlamıyorum

dual core 2 çekirdeklilerin ilkidir sonra core 2 çıktı yani deneme işlemcisi gibi bişi bu işlemciden sorunu olan çok kşi var celeron bile cs 1.8 çalıştırıo ama duual core takılıyor deniyor v.b yani

İşlemciler hakkında pek bilgim yok :( tşkler cevabın için

yani şunu diyorum bi core duo 2 var bi dual core var dual core deneme sürümü gibi bişey daha deneme aşamasındaki çift çekirdekli yani uyumsuzluklar var bundaki sorunlar core duo 2 de düzeldi ancak senin çift çekirdekli celeron un açtığı oyunu bile açmama gibi bir yeteneğe sahip çok var ole biri dio celeronda nfs carbon oynadım biri der dual core cs 1.6 bile takılıyor ki bunu diyen 10 kişi gördüm

Geri