FIFA 11'den iLk detayLar

tıesto

New member
Reaction score
0
2009 / 2010 sezonunu hem saha içinde, hem de saha dışında lider olarak tamamlayan FIFA serisi, 2010 / 2011 sezonuna çok daha iddialı ve eksiklerinden arınmış bir şekilde hazırlanıyor.

Electronic Arts, serinin yeni oyunu FIFA 11 ile ilgili ilk bilgi ve görselleri basınla paylaştı. FIFA 10'dan 2010 FIFA World Cup South Africa'ya geçerken atılan adımlardan daha fazlasını atacak olan yapımcılar, ilk olarak futbolcuların gerçekliği ve kişisel özellikleri üzerine çalışmalar yürütüyorlar. "Personality+" adı verilen yenilik sayesinde futbolcuları çok daha gerçekçi kılmayı hedefleyen yapımcılar, oyuncuların profillerini 36 yetenek ve 57 kişisel özellik yelpazesiyle hazırlıyorlar. Bu çalışma için EA Sports bünyesinde 1700'ün üzerinde gözlemci ve editör görev yapıyor. Yapımcıların hedeflerinden biri de yeni vücut hareketleri ve oyuncu modellemeleri sayesinde her oyuncuyu birbirinden ayırt edilebilir farklılıkta göstermek.

FIFA 11, "Pro Passing" adı verilen geliştirilmiş pas sistemine de sahip olacak. FIFA 10'daki gibi seri ve "pinpon tarzı" paslaşma olayının gerçekçiliğe darbe vurduğunu fark eden yapımcılar, farklı etkenlerin (Gamepad özellikleri, oyuncu yetenekleri, oyuncuların sahadaki konumları, oyuncuların üzerindeki baskı gibi.) değişkenlik sağladığı bir pas sistemi geliştiriyorlar. Bu sistemde hatalı kararlar vermemiz ya da baskı altında zor yerlere pas atmaya çalışmamız, pasın gidişatını ve rotasını negatif yönde etkileyecek. Öte yandan yetenekli futbolcularla falsolu paslar da atabileceğiz.

PC, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 ve PSP platformları için geliştirilen oyun sonbaharda piyasada olacak. FIFA 10'da olduğu gibi, PC ile yeni nesil versiyonlarının farklı olmasıysa kaçınılmaz görünüyor.

200559b0.jpg

5cfa480d.jpg

05fb31be.jpg

56097d31.jpg

beb789e2.jpg

0e7f3047.jpg

5c2450ed.jpg

0051cf24.jpg

Ekli dosyalar

• 10.jpg
    10.jpg
    27.5 KB · Görüntüleme: 36,682
git gide artık bırebır yuz ıfadelerını yerlestırıolar futbolculara .. :D

bu oyun sadece konsollarda güzel. pes'i çim sahaya gömdü fifa 2 senedir

şu formalar resimlerde salık duruyo ama pcde olmuyor ama yazılanlara bakılırsa birazdaha iyi olcak

pesin grefikleri ve oynanılırlığı güzel ama fifanında menüsü ve tüm takımların lisanslı olması beni ikilemde bırakıyor

Fifa 2010 tam olarak bir hezimetti fifa için pc de.Konsola ağırlık vermişler sanki kırk yıllık pes tahtını sallandırmaya çalışılmak istemesi gibi.Ama pc de o kadar oyuncu kaybettiler ki.Umarım fifa 2011 bu kadar kötü ve özensiz olmaz pc için.

Sanırım futbol konusunda Pes herzaman 1 adım önde çünkü oynanış tarzı bir acayip abi zevk veriyor :)

..:.. önceden FIFA oynardım ne zaman ki PES oynamaya başLadım FIFA nın papuçu dama atıLdı PES favorim artık :D ..:..

Fifa 2010 tam olarak bir hezimetti fifa için pc de.Konsola ağırlık vermişler sanki kırk yıllık pes tahtını sallandırmaya çalışılmak istemesi gibi.Ama pc de o kadar oyuncu kaybettiler ki.Umarım fifa 2011 bu kadar kötü ve özensiz olmaz pc için.

aynen dostum sana tamamen katııyorum adamlar pc ye hiç özen göstermiyolar .ps3 de oynadım hadi deim pc ye indireyim bu oyunu ama indirmez olaydım.pc de tam anlamıyla berbat.. işallah yeni oyun böle olmaz. ve fifanın tek sevdiğim tarafı tüm lg ve takımların olması ...

FIFA artık pes'i yakalasın yoksa ben de elimi sürmeyeceğim artık fifaya ...

ne yapılırsa yapılsın hep 1 şeyleri eksik bırakıyorlar.

pes ve fifa kesinlikle ortak çalışıyor ki ikisi de rekabetlerini sürdürsünler.

hiçbir oyunlarında hepsini tam yapmadılar.

fifa da olmayan pes de var. pes de fifada olanları yapmıyor.

sanırım futbol oyunlarına 2004 te başladım Pes 5 mükemmeldi türkçe spiker ile dahada güzelleşti daha sonra fifa 2005 ile tanıştım ve gerçek oyunu gördümm gerçekçiliği gördüm Pes 6 ile devam ettim açıkçası pes 5 ile arasında pek bi fark göremedim yinede baya oynamıştım dAHA sonra fifa 2007 ile tanıştım fifa yine beni etkilemeyi başardı hiç yama olmadığı halde turkcell süper ligi ni koyarak. Aynı şekilde fifa ile devam ettim 2008,2009 en sevdiğim oyunuda 2009 oldu bi ara yine pes i deniyim dedim pes 9 u sarmadı daha sonra PES10 TR spiker çıkınca yine pes e döndüm hala oynuyorum geçen haftalarda fifa ne alemde diye son oyununu aldım ve açıkçası beni tatmin etmedi pesten sonra ama şunuda söylemeliyim eğer peste tr spiker olmasaydı şuan muhtemelen fifa oynuyor olurdum :goz: yani iki oyun arasında ayrımcılık yapmam hep karşılaştırırım şimdi sırada fifa 11 var açıkçası 10 u pek beğenmemiştim tabiki pes 2011 ide merak ediyorum...

bekleyelim ve görelim

Fifa 2010 ile fifa 2004 arasında sadece oyuncuların isimleri değişiyor.
10 dakak oynadım sildim oyunu.Şu an fifa 2002 world cup bile pcimde var ama fifa 2010 kurmaya bile değmez berbat ötesiydi.
Fifa 2020 çıakrsın sadece nasıl diye bakarım o kadar.

fifa pes e rakip bile olamaz
çizgifilim gibi aynı fifa

Fifa nın 2007 den sonra çıkardığı oyunla yüzünden artık pc futbol oynamıyorum artık pes e geçeriz her halde.

Geri