feyza kimdir ? kim değildir ?

efc

New member
Reaction score
0
ben feyza aslında bi ismim daha var sünnettir iki isim koymak ya ailem de düşünmüş koymuş diycem ama öyle değil aslında bi isim koyacaklarmış bana o sıra ben doğmadan 2 hafta önce babaannem ölmüş ondan bi de emine koymuşlar yani adım emine feyza :)

hayatta zevk aldığım en büyük şey kitap okumak hayatımı kitaplara borçluyum binden fazla kitap okumuşumdur enaniyet olmasın ama seviyorum okumayı ve yazmayı :)

yazmak demişken siyaseti çok seviyorum hayatta en keyif aldığım şeydir belki de siyaset...siyasi denemeler köşe yazıları yazıyorum...şiirlerim var ama aşk üzerine tabi inşallah seneye ilk kitabım çıkıyor :)

boş insanları sevmem insanın elinde çok iyi yaptığı bi iş olmalı benimle konuşurken bak en iyi bildiğim iş bu demeli ki bende ondan o iş hakkında iyi bilgileneyim yoksa ben hiç bişey bilmem hiç bişeyle ilgilenmem hayat boş zaten diyenlerle hiç işim olmaz...böyle insanlar beni de karamsar hale sokar...neşeliyim hayat doluyum çok gülerim çok konuşurum ama boş konuşmam bir insan tanımam ki muhabbeti hiç iyi değil diyecek, Allah ın sevdiği kullardan biriyim :) neden derseniz amenna her kulu Allah sever ama Allah ın sevdiği insanı başka insanlarda sever...kendime pay çıkarıyorum :D

sakaryalıyım ...92 doğumluyum ...üni sınavına girdim bekliyorum bakalım inşallah iyi bi yer gelir...böyle işte ben buyum biraz gıcık bi tipim var biliyorum ama işte her insan bir değil kimseyi tek tip yapamazsınız :)

sevgilerle efc.... :)

Memnun oldum çokça. Boş insan değilsin bu iyi :smile:
Tekrardan hoşgeldin.

foruma hızlı giriş bu olsa gerek

tekrardan hoş geldiniz

bi yerden başlamak gerek içe kapanık değilimdir :) kendime ait site gibi benimsemek lazım :) haksız mıyım ?

haksız olamdığınız kesin lakin bu konuya sayın büyüklerimiz daha ayrtılı cevap verecekelrdir :tongue:

kendini çok iyi tanıtmışsın feyza..
inş. üniversite için hakkında en hayırlısı olur..
tekrar hoş geldin ailemize =)

яєℓαχℓιƒє;5374459' Alıntı:
kendini çok iyi tanıtmışsın feyza..
inş. üniversite için hakkında en hayırlısı olur..
tekrar hoş geldin ailemize =)

iyi dileklerin için teşekkür ederim...Allah seninde gönlüne göre versin herşeyi inşallah:tongue:...

Geri