Fethullahçı dediler 'ateist' çıktı!

yazik bunlara aciyorum hepsine

Beni tanımadın, ancak beni tanıdığını iddia edenlere göre daha dürüst olduğundan cennete hoş geldin!

yukardaki söz hakkında küçük bir inceleme .herkes dikkat etsin.

1-beni tanımadın derken neyi kastediyor .hiç tanımadınmı yoksa benim her yönümü mü tanımadın anlamında . bu ülkede kim doğru dürüst allahı tanıyor .ha tamam allah bizi yaratmış onu biliyoruz en basitinden esmaül hüsna ve anlamlarını dahi çoğumuz bilmez .o isimleri ve anlamlarını bilmemek onu tanımamaktır . onu bilmemek ve tanımamak anlamında yorumlanabilir .dolayısı ile tanımadın demek ateist olduğunu bence göstermez

2-ateist olduğunu düşünelim .ateistlerin allah inancı olmayanların kesinlikle cennete giremeyeceği bilinen bir gerçek .bu gerçeğe göre cennete gidemiyeceğine göre neden cennete hosgeldin denmesini bekliyor .koskaca raportörün bundan haberi yokmu ki .yoksa ayrı tabi .bişey diyemem

3-yukardaki yorumlarımı gene yaptım ama kaynak olarak da tarafa ve kanal 7 ye güvenmiyorum .haberin doğruluğu tartışılır .yada çarpıtılmadığı değiştrilmediği tartışılır .bunların hiç birinde problem yoksa üstteki yorumlarım v sorularım devreye girer .durumun saçmalığı ortaya çıkar

Geri