Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun bir süredir Matteo Ferrari transferi ile ilgilenen Beşiktaş yönetimi, nihayet mutlu sona ulaştı. İtalya`da bulunan Başkan Yıldırım Demirören, Ferrari ile birlikte bugün öğleden sonra İstanbul`da olacak...
Beşiktaş Kulübü, Matteo Ferrari ile görüştüğünü Borsa'ya bildirdi.
Siyah Beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Matteo Ferrari'nin transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.
"Şirketimiz, İtalya futbol takımlarından Genoa'nın futbolcusu Matteo Ferrari'nin transferi konusunda kendisi ve kulubü ile görüşmelere başlamıştır.
Beşiktaş'ın İtalya'nın Genoa takımından transfer ettiği Matteo Ferrari İstanbul'a geldi.
Matteo Ferrari, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte akşam saatlerinde özel uçakla Florya Genel Havacılık Terminali'ne geldi. Cezayir asıllı İtalyan futbolcuyu 50 kadar siyah beyazlı taraftar tezahüratlarla karşıladı.
Gerçekten SağLam Bir Defanstı Parma Ve Roma'da Oynadığı DönemLerde Ama Son Durumunu Tam BiLmiyorum, Yine De Beşiktaş'taki Mevcut Savunma OyuncuLarından KaLiteLi OLduğu Su Götürmez ELbette...
şimdi yıldırım demirören bir yıldız sözü verdi bu takıma yıldız takıntısı olan biri değilim ama ferrariye özel uçaklar falan gereksiz diye düşünüyorum binsin thy tarifeli sefere gelsin genoa BEŞİKTAŞ'tan daha mı iyi daha mı kötü ayrıca giunti almayın o adam sakat dedi benim aklımda hala o soru işareti var ... sonuç olarak başkan yıldız buysa sağol ben almayım ama yok bu adam her derde deva roma'dan sonra kendini topladı parma'lı zamanlardaki gibi diyorsan eyw ama bu adam yıldız değil yıldız almak istiyorsan 10-15milyon€ gözden çıkaracaksın ki bu rakamada quaresma gelir!