Ferrari hızlı ve öfkeli

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
ferrari_sivok_idman_24555.jpg

Kara Kartal'ın defansının bel kemiği olan Matteo Ferrari, durum değerlendirmesinde bulundu.

Transfer edildiği zaman, “Bir savunma oyuncusuna bu kadar para verilir mi?” sorularını da beraberinde getirmişti Matteo Ferrari... “Sahada konuşurum” dedi, eleştirilere sahada yanıt verdi. Son 6 maçta 6 galibiyet alan Kara Kartal'ın defansının bel kemiği olan Matteo Ferrari, durum değerlendirmesinde bulundu. Beşiktaş'ın çok kaliteli bir ekip olduğunu belirten İtalyan yıldız, “Ligin savunma yönü en iyi takımı biziz. Bunu ben değil, istatistikler söylüyor. 12 maçta 6 gol yedik, sadece 38 pozisyon verdik. Beşiktaş'ın bu konudaki rekoru ne, bilmiyorum. Ama sezon sonunda rekoru kıracağız” ifadesini kullandı.

'İtalyan takımı gibiyiz'

Hücum hattındaki sorunların çözüleceğini belirten Ferrari, “İtalyan takımları gibi göze hoş gelen futboldan uzaklaştığımız oluyor. Ama bu durum uzun sürmeyecek. Ofansif yönü güçlü arkadaşlarımız çeşitli nedenlerden dolayı aramızda olamadılar. Futbol yaşantım boyunca, hiç bu kadar farklı 11'lerle oynamamıştım. Biz lige renk veriyoruz. Hücumda etkili olacağız, derbiyi kazanacağız ve tıpkı geçen sezon olduğu gibi çifte kupa Beşiktaş'ın olacak. Başta hocamız olmak üzere herkesin inancı tam” diye konuştu.

Kaynak

Ferrari Bjk için gerçekten müthiş bir transfer oldu
Performansını ben de çok beğeniyorum

Bi de forvete lamborgini aldık mı tamam. =)

Modifiye Bişey Olsa Olmazmı Abi :)

Geri