Ferrari GörünümLü $ahiN

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ferrari görünümlü Şahin

İzmir'de Bridgestone tarafından düzenlenen Oto Drag Şampiyonası, büyük bir sürprize sahne oldu.

ferrarisahın.jpg

Yarışta tüm gözler, Ankara'dan katılan ve 06 kapı numarasıyla yarışan Gökhan Onur'un 350 beygirlik özel yapım 1993 model Şahin marka otomobilinin üzerindeydi.

Normal standartlarda 70 beygir gücündeki otomobilini, motorda yapılan turbo işlemleriyle 350 beygire çıkardıklarını söyleyen Onur, 'Otomobili bu duruma getirmek için en az 10 bin YTL masraf yapılması gerekiyor. Bu otomobille önceki yarışlarda Chevrolet Corvette ve Camaro'nun yanı sıra Subaru'yu da geride bıraktım. Aracıma çok iyi baktığım için pistte başarılı oluyorum. Şahin benim için markalı otomobillerin hepsinden değerli' dedi.

kaynak: akşam​

o kasa 350 beygürlik güce nasıl dayanıyı ki :eek:

kapı ıclerıne fılan araba havalanmasın dıye ınce sac lar kesıp koyuyorlar sanırım :D :D burda bı elemanın hacı muratı wardı ama 350 beygır deıldı tabı :D ınce saclar koymustu ıc taraflara

hocam 10 bin ytl masraf + arabanın kendisi de 8 bin ytl olsa
eder 18 bin ytl. Hemde 350 beygir

350 beygirlik bir ferrariyi nerden baksan
200-350 bin euro arası fiyatla satıyorlar
milleti keriz yerine koyuyorlar

●]CǾβ®Ä[●' Alıntı:
hocam 10 bin ytl masraf + arabanın kendisi de 8 bin ytl olsa
eder 18 bin ytl. Hemde 350 beygir

350 beygirlik bir ferrariyi nerden baksan
200-350 bin euro arası fiyatla satıyorlar
milleti keriz yerine koyuyorlar

yane Sen ferrari yerine DoĞan GörünümLü Şahin mi aLırdın pöeh :D:D:D

doğrudur ben izmir gaziemirde bir şahin gordum 1,6 motorlarla kapıstı ama hepsini tokatladık bir ilk gorduğumuzde bak şimdi soytarılığa dedik ama tokatladı araba 300 beygirmiş çok deli abii yaaa !!!!

150 beygirlik bi murat görmüştüm Altınoluk ta..

üstü açık bayaa jixxx bişeydi. 350 beygir saç da koysan yinede arabanın tüm yürüyen aksamını modifiye etmen lazım yoksa kasa kaldırsada tekerlekler arkada kalır ;=)

RenC Kocibey Avrupa Rallisini HACI MURAT 131 ile kazanmistir ; ) hatirlatma , en deli arabalari geride brakarak hemde !

isterse 24 beyhgir olsun bu arabalarda iman kuvveti var , benzin koyma gene gider bunlar !

benimde bir HACIM vardi zamaninda ordan bilirim : )

10000lira masraf nereye yapılmıştır sanıyorsunuz.. sadece motora değil herhalde... benzise söliyim kapi içlerine ve şase boşluklarına beton dökülerek ancak o arabaya ağırlık kazandırılır... ve yerde kalır...

bütün parçaları japonla yapıştırıyorlar sanırım dağılmasın die

helal diyelim : = )

Ellerine Sağlık...

sonuçta şahin abi istersen altın kapla aynı kalitesizlik....

iide bu zaten bu şahin ferrariye hiç benzemiyorki!!!!!! sen galiba "şahin görünümlü ferrari " dimek istedin...

Geri