Ferrari : ''Fenerbahçe Maçında Oynamak İstiyorum''

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Ferrari, Beşiktaş`ın şampiyonluk şansının sürdüğünü söylerken altı haftanın uzun bir süre olduğunu ve bu sürede her şeyin olabileceğini belirtti..

120gtvc.jpg

Ferrari, Beşiktaş`ın şampiyonluk şansının sürdüğünü söylerken altı haftanın uzun bir süre olduğunu ve bu sürede her şeyin olabileceğini belirtti.

Beşiktaş`ın Süper Lig`in 27. haftasında karşılaştığı Eskişehirspor maçında sağ kasık bölgesinde meydana gelen yırtık sonrası oyundan çıkan ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Matteo Ferrari, Siyah Beyazlı takımın 30. haftada oynayacağı Fenerbahçe maçına yetişmek için çaba harcadığını söyledi. İtalyan oyuncu normal şartlarda Fenerbahçe derbisine kadar yetişmesinin zor olduğunu ifade ederken konu ile ilgili şunları söyledi:

"Sakatlığımın tedavisi hala devam ediyor. Fenerbahçe derbisinde oynamak için elimden gelenin en iyisini yapamaya çalışıyorum. Çünkü zor ve önemli bir maç oynayacağız. Ancak net bir şey söyleyemem. Normal şartlarda maça yetişmem zor ama o derbi günü geldiği zaman sakatlığımın durumuna göre karşılaşmada oynayıp oynayamayacağım belli olacak."

"ALTI HAFTA UZUN BİR SÜRE, BU SÜREDE HER ŞEY OLABİLİR"

Ferrari, Beşiktaş`ın şampiyonluk şansının sürdüğünü söylerken altı haftanın uzun bir süre olduğunu ve bu sürede her şeyin olabileceğini belirtti.

İtalyan oyuncu, "Bence şampiyonluk şansımız sürüyor ve bu yarışta her şey olabilir. Diğer rakiplerimizin de şansı var ama biz takım olarak kendimizi iyi hissediyoruz. Ayrıca altı hafta uzun bir süre ve bu süre içinde her şey olabilir" dedi.

"BENİM OYNADIĞIM MAÇLARDA TAKIMIMIN DAHA ÇOK GOL YEDİĞİNİ SÖYLEMEK YANLIŞ OLUR. ÇÜNKÜ FORMA GİYDİĞİM SON 2 MAÇTA 4 GOL YEDİK"

Ferrari sakatlığı sebebi ile oynayamadığı maçlarda Beşiktaş`ın defansif olarak aksadığı fikrine katılmadığını söylerken, bu konu ile ilgili soruya espirli bir yanıt verdi:

"Ben bu görüşe katılmıyorum. Ben olmadığım zamanda da diğer arkadaşlarım ellerinden geleni yapıyorlar. Ayrıca bu durumun doğru olmadığını son oynadığım iki maçta yediğimiz 4 gole bakarak kanıtlayabilirim."

BEŞİKTAŞ SAĞLIK KURUL BAŞKANI DÜREN, FERRARI`YE İLAÇ TAVSİYESİNDE BULUNDU

Ferrari ile röportaj yaptığımız yerde bulunan Beşiktaş Yönetim Kurul Üyesi ve Sağlık Kurulu başkanı Mete Düren ile de görüşen İtallan oyuncu sağ gözünün altındaki rahatsızlığı Düren`e gösterdi. Ferrari`ye sakatlığı ile ilgili ayak üstü tavsiyelerde bulunan Mete Düren, bir kağıda yazdığı ilaçlarıda İtayan oyuncuya iletti.

Haber1903.com

..:.. hadi koLarım nce bugun Trabzonu sonra da haftaya feneri son hafta da bursa yı hadı bakım ..:..

Geri