Ferguson: Ronaldo, Messi'den daha iyi

тнєĵøкєя

Altın Üye
Reaction score
0
Manchester United teknik direktörü Alex Ferguson dünyanın en iyi futbolcusu olarak Cristiano Ronaldo'yu gösterdi. Messi'ye de övgüler yağdıran Ferguson, Ronaldo'nun her iki ayağını çok iyi kullandığını, güçlü olduğunu ve kafa toplarında da iyi olduğunu ifade etti.

rona_JJRAI.jpg

Manchester United teknik direktörü Alex Ferguson dünyanın en iyi futbolcusu olarak Cristiano Ronaldo'yu ilan etti. İskoç teknik adam eski öğrencisini yere göğe sığdıramazken Messi'nin Ronaldo'dan sonra geldiğini ifade etti.

Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Alex Ferguson "Dünyanın en iyi futbolcu kim?" sorusunun sorulması üzerine Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'yu işaret etti. Ronaldo'nun her iki ayağını da çok iyi kullanabildiğini belirten Ferguson "Ronaldo'nun fantastik bir yeteneği, gücü ve cesareti var. Kafa toplarında da çok iyi. Fakat Messi de kesinlikle fantastik bir futbolcu" dedi.

'Ronaldo mu, Messi mi' konusunda insanların farklı fikirlerinin olabilceğini de sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam "Ben Ronaldo'yu uzun zamandan beri tanıyorum ve onunla beraber yıllarca çalıştım" açıklamasını yaparken Messi için de "Futbol oynamayı seviyor. Tehlikeli bir futbolcu. Futbolu beyniyle oynuyor. Her ikisi de farklı tip oyuncular. Farklı özellikleri var" ifadesini kullandı.

Ferguson: Ronaldo, Messi'den daha iyi - NTVSpor.net

Ronaldo messiden kıvrak olamaz.Messi fare gibi griyor ceza sahasına atıyr.
bence messi daha iiiiyi

messi ronaldo dan sadece kıvraklık yönünden üstün.diğer özelliklere bakacak olursak kesinlikle ronaldo ..

Geri