FeNerLi VOLKAN FaCiAYa YoL AÇACAKTI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MeRTeR_HaKaN

"Özel Harekat"
Reaction score
0
http://www.korsanhaber.com/haber/47679/Volkan_faciaya_yol_aacakt

Volkan faciaya yol açacaktı

Vatan'ın haberine göre Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel dün derbinin son dakikalarında az kalsın bir faciaya yol açıyordu. Sahanın diğer ucunda çıkan kavga sırasında kalesini orta sahaya kadar terk eden Volkan’a G.Saray taraftarları kapalı tribünden sözlü sataşmalarda bulundu. Bu esnada tribüne doğru dönen Volkan kasıklarını tutarak taraftarlara gösterdi. İşte bu hareket sonrası tribünde büyük infial yaşandı. VIP olarak dizayn edilen kapalı alt tribünün portatif

çatısının üzerine çıkan yüzlerce taraftar Volkan’a tepki göstermeye başladı.

Bu sırada portatif çatının çatırdadığı duyuldu. Hem çatının üzerindekiler hem de altındakiler büyük bir tehlike atlattılar. G.Saray Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel bu durum üzerine kapalı tribünün önüne gelerek taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Stattan dahili anons yapılarak taraftarlar sakin olmaya davet edildi. Tribünün alt kısmındaki birçok çocuk ve

kadın yaşanan kargaşada arada kaldılar. Hakemin maçı bitirmesiyle birlikte ortalık biraz sakinleşirken G.Saraylı yöneticiler bu görüntüleri dahili kamera sisteminden çıkartıp federasyona vereceklerini söylediler.

PEKİ YA ÇÖKSEYDİ
Volkan’ın hareketiyle galeyana gelen kapalı tribünün önündeki portatif çatı çöküyordu.. Aşağıdaki taraftarlar hayati tehlike yaşadı.. Bereket versin, bu facia ucuz atlatıldı..

Yorumlar Yorum ekle Bu haberi gönder
bjk.li 13.04.2009 10:33:00
Pascal Noumanın bjk-fb. maçında attığı gol sonrası yaptığı hareke benzer bir hareket ozaman pascal''a 6 ay ceza veren federasyon bakalım volkana kaç maç verecek o zaman örf adetten bahsedenlerin örfü adeti kalmamış sanırım kimseden ses soluk yok ta

Bide oLayLar hep samiyende çıkar diyoLar,sadece komik =) geLipte tribüne bunLarı yaparsan dua et aşağı inipseni Linç etmemişLer

Bide oLayLar hep samiyende çıkar diyoLar,sadece komik =) geLipte tribüne bunLarı yaparsan dua et aşağı inipseni Linç etmemişLer

İyide daı volkan bu hareketi yapmadan sanki alisamiyende olay çıkmamıştı öle bi konuştunki :D sanki hiç alisamiyende böle olaylar olmuyor biraz bir mod olarak perspektif bak olaya yazıktır volkan tamam hatalı ya emre ya sabri? ya arda?

İyide daı volkan bu hareketi yapmadan sanki alisamiyende olay çıkmamıştı öle bi konuştunki :D sanki hiç alisamiyende böle olaylar olmuyor biraz bir mod olarak perspektif bak olaya yazıktır volkan tamam hatalı ya emre ya sabri? ya arda?

Yav ben Emre'nin yaptıkLarını dogrumu buLuyorum sanıyorsun ??Yada Arda'ya yakıştımı??Sabri'nin yaptığı çokmu hoştu dışarıda omuz omuza konuştuğu kişinin gırtLagına yapışmak ?İnan arkadaş cevresinde konuşurken onLara 2 katı küfür ettim,bunLarın işi kavga yapıp yumruk atmak değiL goL atmak diye en çok onLara kızdım
AMAA VolKan bunLarı yapıpta sonra kamera karşısına çıkıp OLayLar Hep samiyende oLuyor bizim stadımızda oLmuyor derse işte o zamanbende bunLarı yazarım ''Dua etsin Linç etmemişLer ! ''
Neyin perspektif Liği ?Yada neyin objekTifLiği bu kasdettiğin?

Kanka O Perspektif DeğiL De, Objektif OLmasın :D

Pascal Noumanın bjk-fb. maçında attığı gol sonrası yaptığı hareke benzer bir hareket ozaman pascal''a 6 ay ceza veren federasyon bakalım volkana kaç maç verecek o zaman örf adetten bahsedenlerin örfü adeti kalmamış sanırım kimseden ses soluk yok ta

agzına saglık kardeşim. o catı cokseydi volkana kınayı ben yollardım. sonrada cıkıp soyumuz sopumuz kalmıo deme!!!

Yav ben Emre'nin yaptıkLarını dogrumu buLuyorum sanıyorsun ??Yada Arda'ya yakıştımı??Sabri'nin yaptığı çokmu hoştu dışarıda omuz omuza konuştuğu kişinin gırtLagına yapışmak ?İnan arkadaş cevresinde konuşurken onLara 2 katı küfür ettim,bunLarın işi kavga yapıp yumruk atmak değiL goL atmak diye en çok onLara kızdım
AMAA VolKan bunLarı yapıpta sonra kamera karşısına çıkıp OLayLar Hep samiyende oLuyor bizim stadımızda oLmuyor derse işte o zamanbende bunLarı yazarım ''Dua etsin Linç etmemişLer ! ''

sabrinin boğazlamaları ardanında tabi...sizin futbolcularınızınkini sölede alisamiyende olduğunu duysunlar yada dönelim bjk maçındaki olaylara? onlara ne demeli :D ya bırakın bu işleri kendinizi cezasız bırakmayın alisamiyende bu tür olaylar hep yaşandı volkan hatalı ben ona bişi demiyorum zaten :D ama birde alisamiyendeki olayları inceleyelim pls..perspektif sözcüğünü benimsemek o kadar zor değil gerçekten öleysen görebilirsin :D

:sigara::sigara:

ben sakince maçı izlerken ordan bir bjk li çıktı dedi lincoln e bağırıyor küfür ediyor ve diyorki siz diyor gerçekten bunu başarıyorsunuz? düşerek kırmızı yedirmeye çalışıyorlar fenerlilere diyor delgadoda aynı bunun gibi bir pozisyonda kırmızı yedi diye bağırıyor bence haklı :D çünki lincoln ün futbolla pek ilgisi yok :D nerde düzenbazlık orda yere atarak kendini aciz duruma düşürüyor bu hangi maçta yapılmış :D tabiki Gs-Fb maçında :D yorumsuz..

FeNeRBahçe kLasiği.FeDerasyon napacak Acaba.Keşke tutup koparsalardı

hacı penis kaşımaktamı suç adamlar cıplak dolasıyor sorun Yok Kasınmıs El atmıs Sorun Yapmaylım Beyler Lütfen:)

Tribünün karşısına geçip bak benim var sizin yok der gibi atarsa eLini cinseL organına o böLgede oLayLarın çıkmasıda kaçınıLmaz oLur
Z618ZGa7Cv.jpg

hacı yer yer türübün oda Lafı mactan oynrken kaleyı Bosmu buraksın:S

Ben burda tek bir kişiyi suçLu göstermiyorumki zaten,Taraftarından,Yönetiminden futboLcusuna kadar bu oLaya dogrudan yada doLayLı bir şekiLde karışmış herkes bu reziLLiğin suçLusudur !
Tabi bunLarın baş mimarLarı ; Arda,Semih ( efendi diye biLdiğimiz 2 kardeş),VoLkan,Lugano,Emre Aşık,Sabri,Emre B.
Ama Volkanın bunLarı yapmasına zaten aLıştıkta ben Arda'yLa Semih'e yakıştıramadım ;)

PascaL yaptı aynısını Turkıye de Tek gundem maddesı oldu 6 AY ceza verıldı.
Beşiktaş a kovması ıcın herkes tarafından baskı yapıldı

Şimdi Bakalım Volkan Efendıye ne ceza verılecek

Adamın yüzüne bakın bir hic yüzünde hareket yapan bir tip varmı. . .
TribünLer cok gergin zaten bahane arıyor yerinden fırLamak için. . .
Ben pek ceza aLıcanı düşünmüyorum. . .
Ama eger art niyet [Ki fotoda öyLe görünmüyor] warsa da en az 5 mac ceza aLması Lazım. . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri