Fenerli Rambo'dan tarihe geçecek hile !

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

Fenerli Rambo'dan tarihe geçecek hile !
Fenerbahçeli amigo Rambo Okan, bu kez Avrasya Maratonu'nda ortalığı karıştırdı.

Milliyet'in haberine göre Fenerbahçe'nin 'Rambo' lakaplı amigosu Okan Güler, 'vukuatlarına' Avrasya Maratonu'nu da ekledi. Geçmişte adı türlü ilginç olaylara karışan Rambo, bu kez maratonda ortalığı karıştırdı. Önceki gün koşulan Avrasya Maratonu'na katılan Güler, 2 saat 48 dakida 39 saniyede finişe vardı. Bu 'muhteşem' derecesiyle 40-44 yaş kategorisinde rakiplerinin 10 dakikadan fazla önünde birincilik kürsüsüne çıkan Rambo Okan, yarış akşamı da kupasını aldı.

Ancak ertesi gün sporcuların ayaklarına bağlanan mikrociplerin kontrolü sırasında bir gariplik fark edildi. Güler, kayıtlara göre maratonun ikinci bölümündeki 21.1 kilometreyi yaklaşık 59 dakika gibi neredeyse dünya rekoruna yakın bir dereceyle koşmuştu. Üstelik, bu dereceyi aynı uzunluktaki ilk bölümü 1 saat 49 dakika 54 saniyede geçtikten sonra yapmıştı!

Adresi kıraathane!

Maraton'un Rambo'su olmayı hak edecek dereceden daha ilginç başka bir detay, Okan Güler'in foyasını ortaya çıkardı. Güler, parkurun 30.km'sindeki kontrol noktasından da geçmemişti. Yenikapı'dan sonra sahilyolunu takip ederek Bakırköy'deki dönüşe gitmesi gerekirken, "kestirme" yaptığı ve yolun karşısına geçerek finişe yöneldiği anlaşıldı.

Kupa sevinci bir gün süren Güler'in derecesi iptal edildi, bu kategoride 2.58.33 koşan Kemal Üney birinci ilan edildi. Şimdi yarış organizatörleri kupayı geri almak için Rambo Okan'ı arıyor. İşleri zor... Zira başvuru formunda Okan Güler'in mesleği 'amigo' adresi de 'Fikirtepe Trabzon Kıraathanesi' diye yazıyor
kynk:

Okan Güler'in mesleği 'amigo' adresi de 'Fikirtepe Trabzon Kıraathanesi'

ahaha bu adam süper ya : ))

hhahaha ne güzel ya uzun süredir okuduğum bir habere gülmemiştim :)

Bu Adama Hastayim Yaa Nasin 6s Stadina Girip Ezikleri KovalamiŞti Ama Hahaaha

Kupayı o adamdan biraz zor alırlar.

kesin satmıştır kupayı :D:D daha buLamazLar o kupayı :p

Allah'ın bir kuLu tanımaz mı bu adamı
adam her işiyLe anormaL
bu maratonda normaL oLmasını nasıL düşündüLer anLamadım =)

o adam aLdığı kupayı werrmessssss
:hhmanD

çoooook güldüm çoooookkkk
bir keresinde dede gs fb macına gidebilmek için bakırköy akıl hastanesinden kaçmıştıı
adam 42 anlayacaağınız

Ve Rambo bulundu!

Avrasya Maratonu’nda kestirmeden birinci olduğu ortaya çıkınca ödülü geri istenen Fenerbahçeli amigo Rambo Okan, “Kupayı kırıp denize attım” dedi

fft17_mf124980.Jpeg

30. Avrasya Maratonu’nda ‘müthiş’ bir dereceyle 40-44 yaş kategorisinde birinci olan, ancak daha sonra yarışı parkurda ‘kestirme’ yaparak tamamlamadığı ortaya çıkan ‘Rambo’ lakaplı Fenerbahçeli amigo Okan Güler, kupasının geri istenmesine ‘isyan’ etti.
Atletlerin taktığı çiplerin kontrolü sırasında foyası meydana çıkınca iki gündür aranan ancak başvuru formunda adresine ‘Fikirtepe Trabzon Kıraathanesi’ yazdığı için yeri tespit edilemeyen Rambo’ya telefonla ulaşıldı. Yetkililerin diskalifiye edildiğini söyleyerek kupasını geri istemesi üzerine sinirlenen Rambo Okan, “Ben o kupayı kırıp denize attım” dedi. Starttan Yenikapı’ya kadar koştuğu ancak Bakırköy’deki dönüş noktasına gitmek yerine sahil yolunun diğer tarafından finişe yöneldiği tespit edilen Okan Güler, ‘kestirme’ yaptığını kabul etmezken, “Yol boyunca hakemler vardı. Onlar bir yanlışlık tespit etmediler. Yarışı bitirip kupamı aldım. Madalyamı da Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç’a hediye ettim” diye konuştu.
Kupayı vermeye yanaşmayan Rambo Okan, “Birincilik ödülü olarak sizin bana 60 bin dolar vermeniz lazım. Eğer bu ödülü verirseniz, ben de kartondan bir kupa yaptırıp size gönderirim” diyerek yarış organizatörlerini bir de borçlu çıkardı.
30 yıllık maraton tarihinde ilk kez böyle bir olayla karşılaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. yetkilileri, çözümü bu kategorinin birincisi ilan edilen Kemal Üney’e yeni bir kupa yaptırmakta buldu.

Milliyet yazdı
Fenerbahçe taraftarlarının yakından tanıdığı ve adı geçmişte birçok ilginç olaya karışan ‘Rambo’ lakaplı amigo Okan Güler’in Avrasya Maratonu’ndaki ‘macerası’, dün Milliyet’te yer almıştı. Güler’in ‘kestirme zaferi’ne ulaşırken yarışın ikinci yarısında koştuğu derece yarı maraton dünya rekoruna yaklaşırken, Rambo en yakın rakibine de 10 dakika fark atmıştı!

Geri