Fener'i ekti, Aslan'a gitti

HAKAN

YalnıZ Kurt
Reaction score
0
Kürşat'ın narasıyla indik Tanrı Dağı'ndanruhumuzu
Fener'i ekti, Aslan'a gitti

01aurelio1.jpg

Kanarya bu golü nasıl çıkartacak!

Galatasaray'dan ezeli rakibi Fenerbahçe’ye ‘transfer golü’!.. Aurelio yüzde 99 Aslan oldu!.. Real Betisli sambacı, İspanya maçının ardından perşembe sabahı Kadıköy’de, Başkan Aziz Yıldırım’la buluşacaktı. Amaç, geçmişteki dargınlıkları sona erdirmek ve Aurelio’yu Fenerbahçe’ye yeniden kazandırmaktı. Bunu en çok da sambacının ailesi istiyordu...
Ama hafta sonunda İspanya’ya gidip Betis’le el sıkışan G.Saray Transfer Komitesi üyesi Haldun Üstünel araya girdi. Aurelio Saracoğlu Stadı’ndaki randevuya gitmedi. Bunda, F.Bahçe ile arasında süren tazminat davasının da etkisi vardı! Marco şimdi İspanya’da... Yakında Üstünel’le buluşacak. Bakalım Fener’in cevabı nasıl olacak..

kaynak:fotospor

ilerleyen günlerde göreceğiz bakalım ne olacak ben sanmıyorum zaten gazetelerin dediği bazen hep yalan oluyor

fotosporun yazdıgı transfer haberlerının % 99 yalan =) inanmayın derım ben

fotospor söylemiş yorum gerektirmez =)
figo gs ye geliyordu fotospora göre 1 yıl önce sanırım
neyse =)

Kaynak tamamiyLe koLpa yanLız Aurelio haberLeri son dönemde çok sık ve ciddi anıLır oLdu,BunLar %99 bitti diyerek işi biraz abartmışLar ama gaLatasaray'ın Aurelio iLe iLgiLendiği ve Aurelio'nunda bu transferde gönLünün oLduğu apaçık ortada

Öncede söyledim, Fenerbahçenin bu adamı geri alması zaten bir acziyet göstergesidir.
Doğruysa hayırlı olsun Galatasaraya

Geri